jonathan Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Pokazal sie w koncu dlugo przeze mnie oczekiwany mod do Call of Duty mowa tu oczywiscie o Revolt. Macie tu troche info i screenow. http://www.codfiles.com/file.info?ID=25372 Niestety akcja jest taka ze zanim dokopalem sie do jakiejs stronki skad mozna by bylo go zassac (a jest ich niemalo) minelo duzo czasu. Mam nadzieje ze spotka sie stara ekipka takze na tej wersji gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Mnie sie jakos nie podoba ale jak bym nie mial w co mucic to bym to kacil napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 A ja myslałem, że chodzi o wyścigi Revolt :D Imho mod do multi- chyba jednak już przestarzały- prowadzenie pojazdów jest już standardowo wymagane,a tu tego nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Eeee nie ma co tego tak oceniac. Nie jest to dodatel do gry tylko mod tworzony przez "fanow dla fanow" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja tez myslalem o wyscigach revolt, znow mialbym kogo kroic. Ciach ciach! ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tak sobie myśle, czy jeszcze ktoś w to gra? Ale pytanie podstawowe jest - czy można w to nawalać po sieci?? Jeśli tak to czy ktoś zna jakieś adresy serwerów? Bo bym się pościgał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja kiedyś przeszedłem całe :D, z jakieś 2lata temu :D. Wypas giera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja siedze na Museum 1 :/ Ale pytanie czy można grać przez LAN? Tam chyba trzeba stały adres serwera wpisać o ile się nie mylę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja kiedys w to gralem :) bylo fajne pamietam .. Teraz czekam na to http://www.bhmotorsports.com/VRCR/screenshots Virtual RC Racing - zapowiada sie ciekawie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSantas Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 gralem w to kiedys na informatyce na lanie z kumplami , ale na necie to nie wiem czy mozna w to pograc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...