benek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 szukam "dobrej" plyty jak w temacie - moze byc pod PIV lub Athlona XP (bez roznicy) - czy ktos mial stycznosc z jakas godna polecenia ? (opinnie jak sie sprawowala mile widziane) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 oczywiscie chcesz taką ze złączem agp? to raczej cienutko będzie... wiekszosc matx dla athlona xp to pełne integry (przynajmniej w polsce). ale z tych to moge polecić microstara ms6378 (chyba wersja 2.x obsługuje xp) http://www.msi.com.tw/program/products/mai...2&MODEL=MS-6378 albo biostara M7VIG (to jest jedyna matx z agp jaką widziałem - oczywiscie dla athlona xp). http://www.biostar.com.tw/products/mainboa...7vig/index.php3 ewentualnie jesli chcesz cos dla słabszego procka to biostar m7vka - obsługuje do 1.4ghz... i jest łatwa do zdbycia w temacie p4 nie orientuje sie wogóle... mało mi tego schodzi... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 kurde, a ja wlasnie poszukuje jakiejs plytki mikroatx na kt266a na athlona xp. Tak sie uparlem na to mikroatx, a tu widze, ze taki z tym problem :/ Niedobrze... jakbyscie cos jeszcze znalezli to dajcie znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 kurde, a ja wlasnie poszukuje jakiejs plytki mikroatx na kt266a na athlona xp. Tak sie uparlem na to mikroatx, a tu widze, ze taki z tym problem :/ Niedobrze... jakbyscie cos jeszcze znalezli to dajcie znacwlasnie tez zauwazylem ze pod AMD plyty mikroATX to same jakies "wynalazki" :( chyba "zdecyduje sie" na cos pod PIV - zreszta to i tak nie dla mnie plyta na razie mysle o Soltekach na i845E/i845G SL-85DIR2-C SL-85DIR2 SL-85MIR (ostatecznie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...