Skocz do zawartości
FumFel_20

problem z rejestrem ???

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

Dziwna sprawa ale jak uruchamiam przez polecenie uruchom regedit to nie odpala tylko taki komunikat mi wywala :system windows nie może uzyskać dostępu do określonego urzązenia, ścieżki lub pliku.Mozesz niemieć odpowiednich uprawnień aby uzyskać dostęp do wybranego elementu.Zaznaczam ze system stoi od wczoraj(wcześniej też tak miałem ale myslałem że to przez wirusy bo mocno dały znać o sobie).Norton z najnowszą bazą nic nie wykrył i mks też nic.CO jest grane ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz nie aktualne:Odinstalowałem nortona antiwirusa-zainstalowałem kaspersky anti virus(norton to padaczka jak dla mnie).Zamiast kerio person firewal zainstalowałem zone alarm i juz działa :D

BTW:Kaspersky znalazł już 5 virusów których norton nie znalazł :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz nie aktualne:Odinstalowałem nortona antiwirusa-zainstalowałem kaspersky anti virus(norton to padaczka jak dla mnie).Zamiast kerio person firewal zainstalowałem zone alarm i juz działa :D

BTW:Kaspersky znalazł już 5 virusów których norton nie znalazł :/

Dla mnie NAV to przereklamowany, kolorowy, ogromny i niepowtarzalny badziew. Uzywam Kaspersky'ego od kiedy istnieje i jest niezastapiony. Liczy sie skutecznosc, a nie bajeranckie miedzymordzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAV to przereklamowany, kolorowy, ogromny i niepowtarzalny badziew

Popieram jako były zwolennik NAV - za bardzo ingeruje w system, odkąd go odinstalowałem komp znacznie przyspieszył a co do wirusów - mks online zawsze znajdował więcej. I po co to całe Live Update?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troszkę OT sie zreobił ale też dożuce swoje 3 grosze :) Tomas - popieram, przereklamowany i jak dlamnie za mało skuteczny.Bardzo dobrze mi teraz z kaspersky'im-mało zajmuje, mniej obciąża system.Nadmienie jeszcze ze nortona urzywałem od hmm....gdzieś 4 lata bedzie.Ale naszczęście sie pozbyłem tego chłamu......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi