[TiLt] Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Witam Dorwalem cyfrowke i zrobilem mojemu kompowi mala sesje :) Cala galeria dostepna tutaj. Zdjecia 800x600. Wszelkie oceny i sugestie mile widziane. Mod jeszcze nie ukonczony. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 fajne... to jest buda dwu częściowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Powiem krotko - pomaluj flopa i Aerogate'a Reszta wyglada calkiem cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 fajne... to jest buda dwu częściowa?W stelarzu pod kompem jest pojemnik i chlodnica bo w tej budzie nigdzie bym tego nie upchnal.Mozna powiedziec ze to buda dwuczesciowa :) Powiem krotko - pomaluj flopa i Aerogate'a Reszta wyglada calkiem cool hmm ale flop i aero sa srebrne.Moze tego nie widac na zdjeciach. Nie myslalem o malowaniu szczegolnie aero (troche bym sie bal ze jak nie wyjdzie....)Ale jezeli juz to na jaki kolor?Dodam ze w drzwiczkach co sa pod aero bedzie wstawiona plexa z niebieska 120 (to co jest na chlodnicy) a na chlodnicy bedzie zielona 120.Tylko jeszcze nie wiem czy wstawie plexe w drzwiczki czy cale zrobie z plexy.A tu zdjecie w dzien frontu zeby nie bylo watpliwosci ze flop jest srebrny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wlot wody w pompce zdaje się trochę za blisko ścianki pojemnika- dobrze widzę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wlot wody w pompce zdaje się trochę za blisko ścianki pojemnika- dobrze widzę?no ładnie łądnie pomaluj flopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wlot wody w pompce zdaje się trochę za blisko ścianki pojemnika- dobrze widzę?czy ja wiem czy za blisko... w kazdym razie w tym pojemniku nie da sie jej bardziej odsunac.Przymiezam sie do zakupu Eheima Compacta 1000 i wtedy problem powinien zniknac.Tak czy siak pompka jest cichutka.Pojemnik jest przykrecony fo aluminiowych katownikow a pomiedzy metalem i pojemnikiem gumowe grube podkladki (nie przenosi zadnych wibracji. no ładnie łądnie pomaluj flopatroche mnie to dziwi bo flop celowo jest srebrny.Moim zdaniem doskonale komponuje sie z aero, srebrnymi drzwiczkami, gora (ktora jest malowana) i obramowka okna z boku. A na jaki kolor mialbym go przemalowac zeby pasowal? pomozcie bo ja nie widze zadnego innego pasujacego.Poza tym wydaje mi sie ze jakby przemalowac flopa to i aero tez by sie przydalo a tego troche sie obawiam. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 "] Wlot wody w pompce zdaje się trochę za blisko ścianki pojemnika- dobrze widzę?czy ja wiem czy za blisko... w kazdym razie w tym pojemniku nie da sie jej bardziej odsunac.Przymiezam sie do zakupu Eheima Compacta 1000 i wtedy problem powinien zniknac.Tak czy siak pompka jest cichutka.Pojemnik jest przykrecony fo aluminiowych katownikow a pomiedzy metalem i pojemnikiem gumowe grube podkladki (nie przenosi zadnych wibracji. no ładnie łądnie pomaluj flopatroche mnie to dziwi bo flop celowo jest srebrny.Moim zdaniem doskonale komponuje sie z aero, srebrnymi drzwiczkami, gora (ktora jest malowana) i obramowka okna z boku. A na jaki kolor mialbym go przemalowac zeby pasowal? pomozcie bo ja nie widze zadnego innego pasujacego.Poza tym wydaje mi sie ze jakby przemalowac flopa to i aero tez by sie przydalo a tego troche sie obawiam. pozdrawiam flop szary by był lepszy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 "] no ładnie łądnie pomaluj flopatroche mnie to dziwi bo flop celowo jest srebrny.Moim zdaniem doskonale komponuje sie z aero, srebrnymi drzwiczkami, gora (ktora jest malowana) i obramowka okna z boku. A na jaki kolor mialbym go przemalowac zeby pasowal? pomozcie bo ja nie widze zadnego innego pasujacego.Poza tym wydaje mi sie ze jakby przemalowac flopa to i aero tez by sie przydalo a tego troche sie obawiam. Jeśli o mnie chodzi to pasuje ten srebrny flop do reszty. Dół jest srebrny i flop jest srebrny, po przemalowaniu go góra budy będzie zbyt jednostajna - żadnego kontrastu <--- to moje,skromne,subiektywne zdanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ee perfekcjoniści jak zawsze marudzą ;-) Jak dla mnie bomba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 "] no ładnie łądnie pomaluj flopatroche mnie to dziwi bo flop celowo jest srebrny.Moim zdaniem doskonale komponuje sie z aero, srebrnymi drzwiczkami, gora (ktora jest malowana) i obramowka okna z boku. A na jaki kolor mialbym go przemalowac zeby pasowal? pomozcie bo ja nie widze zadnego innego pasujacego.Poza tym wydaje mi sie ze jakby przemalowac flopa to i aero tez by sie przydalo a tego troche sie obawiam. Jak dla mnie- flop i aerogate do siebie (i do reszty budy) pasuja. Nic nie zmieniaj. Jedyne co mi sie nie podoba, to ta naklepa kolo Flopa. Ona tam nie pasuje ;) Poza tym- fajne okienko (okienka) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 aRoo"]...Jedyne co mi sie nie podoba, to ta naklepa kolo Flopa. Ona tam nie pasuje ;)... sluszna uwaga,tak sie zapatrzylem na swiecace weze i blok ze zupelnie o niej zapomnialem :D juz jej nie ma. Bije sie teraz z myslami a raczej z kasa na uszczelke. Fajna ale w porownaniu do innych to cene ma kosmiczna.Inna sprawa ze potrzebuje tylko jakis metr poltora do tego gornego okienka.Inna sprawa czy lakier na niej nie bedzie odpryskiwal przy zginaniu? A jeszcze modzik tej klapki na froncie bedzie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 "] aRoo"]...Jedyne co mi sie nie podoba, to ta naklepa kolo Flopa. Ona tam nie pasuje ;)... sluszna uwaga,tak sie zapatrzylem na swiecace weze i blok ze zupelnie o niej zapomnialem :D juz jej nie ma. Bije sie teraz z myslami a raczej z kasa na uszczelke. Fajna ale w porownaniu do innych to cene ma kosmiczna.Inna sprawa ze potrzebuje tylko jakis metr poltora do tego gornego okienka.Inna sprawa czy lakier na niej nie bedzie odpryskiwal przy zginaniu? A jeszcze modzik tej klapki na froncie bedzie. Pozdrawiam Ta uszczelka jest fee :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ta uszczelka jest fee :( ale czemu? ze wzgledu na wyglad czy jakies ukryte wady? z innej beczki. Czy ktos moze powie mi (jezeli wie) gdzie w wawie (lub necie) mozna kupic takie rekawy na kable z zasilki.Cos takiego jak tu.Tylko zeby one byly zielone :D A juz szczyt szczescia jakby byly UV reactive. pozdrawiam hmm moze i rzeczywiscie ta uszczelka nie jest taka ladna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Nie wygląda na hight tech zobacz jak to wygląda ludzie czy wam to się podoba jak tak to proszę o opinie jest fee i koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 jedyne co mi sie w tym podoba to ta uszczelka srebrna ://////// wez badz q.... madry i to dostan w PL :/ / posrany kraj zkazany na czerń , normalnie jak to kiedyś wałęsa powiedzial " czarne jest czarne a białe jest białe " :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 jedyne co mi sie w tym podoba to ta uszczelka srebrna ://////// wez badz q.... madry i to dostan w PL :/ / posrany kraj zkazany na czerń , normalnie jak to kiedyś wałęsa powiedzial " czarne jest czarne a białe jest białe " :/ Co do tej chromowanej uszczelki to już rzecz gustu. Zależy też jak się komponuje z całością , głownie ma się podobać Tobie. Co do tej niebieskiej budy to ona mi się ogólnie nie podoba ( niekoniecznie ze względu na uszczelkę :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Bardzo fajnie zrobiona. Tylko jescze flopa pomaluj i będzie git. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Bardzo fajnie zrobiona. Tylko jescze flopa pomaluj i będzie git. :twisted:Yo nie jest moja buda to przykład z allegro takiego badziewia bym w chacie nie trzymał :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 pytanie czysto teoretyczne.... czy uszczelki nie da sie pociągnąć sprajem do felg na aluminiowo?.. nie wiem bo nie badałem tego jeszcze ale bede musiał bo muj wakacyjny 1 mod bedzie połączeniem komputera z samochodem wprost z filmu 2f2f ;] i wskazane by były elementy hromowane w duzych... relatywnie.. ilosciach... jak na moje oko proroka :P to juz mi sie podoba... choc mam to na kartce narysowane dopiero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 fajnie wyglada.. ale jeszcze fajniej wyglada ten frontpanel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Mam tą bude;] I powiem tylko, że ja bym jej nie modował :P - podoba mi sie taka spokojna i elegancka:] Ale trzeba przyznać, że ładnie Ci to wszystko wyszło nawet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...