Skocz do zawartości
ck_@rL

PALIT XpertVision Radeon 9600XT za ~600zl?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos moze posiada taka karte? Bo znalazlem ja http://www.2it.pl/dzial.asp?dz=86&kstr=6 i bardzo zastanawia mnie jej cena. Jestem ciekaw jakie ma czestotliwosci pracy dla rdzenia i pamieci i ile ram ma nanosekund.

Pisalem maila do sklepu ale nie dostalem odpowiedzi. Szukalem na stronie producenta i nic. Zagraniczne serwisy tez mi nie pomogly.

Takze licze na was ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie masz racje, ale jezeli byla by taktowana z prawidlowymi zegarami (typowymi dla 9600xt) to wydawala by sie kuszaca propozycja.

Odbiegajac od tematu. Lepiej kupic np. gigacube 9600 pro (2,8ns) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem do czynienia z dwoma kartami xpertvision w swoim kompie: jedna to gf3ti200 128mb - taktowana tak jak powinna byc a i krecila sie bardzo milo.. druga to radek 9100 - rowniez dobrze taktowana, krecila sie do poziomu 300/300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udalo mi sie cos znalesc jezeli ktos jest zainteresowany http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=71928.

Przynajmniej wiem juz ze rdzen pracuje na 500mhz i pamiec na 600mhz. Napisalem do producenta maila (ciekawe czy odpowie) z pytaniem o specyfikacje zainstalowanej pamieci. Zobaczymy co bedzie.;)

PS.Prosilbym o jeszcze pare opini w sprawie tej karty. Czy bardziej sie oplaca kupic np R9600 Pro z pamieciami 2,8ns?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze jest jeszcze jeden problem. Mianowicie, po dokladnym zapoznaniu sie z specyfikacja (palit 9600xt) na stronie sklepu okazuje sie, ze jest ona identyczna z specyfikacja r9200.Tzn nie ma tych funkcji, ktore ma kazde 9600.

Teraz pytanie czy to jest pomylka w opisie karty, czy moze w specyfikacji? Oczywiscie sklep milczy, sprobuje jeszcze jutro przez GG.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi