ck_@rL Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Czy ktos moze posiada taka karte? Bo znalazlem ja http://www.2it.pl/dzial.asp?dz=86&kstr=6 i bardzo zastanawia mnie jej cena. Jestem ciekaw jakie ma czestotliwosci pracy dla rdzenia i pamieci i ile ram ma nanosekund. Pisalem maila do sklepu ale nie dostalem odpowiedzi. Szukalem na stronie producenta i nic. Zagraniczne serwisy tez mi nie pomogly. Takze licze na was ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Osobiscie niepostkalem sie jeszcze z firma Palit Xpertvision, choc istnieja jako osobne marki. Jakby niepatrzec reprezentuja podobny poziom jakosci wykonania czyli taka nizsza klasa srednia zeby niepowiedziec dolna polka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Pewnie masz racje, ale jezeli byla by taktowana z prawidlowymi zegarami (typowymi dla 9600xt) to wydawala by sie kuszaca propozycja. Odbiegajac od tematu. Lepiej kupic np. gigacube 9600 pro (2,8ns) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Yyy a gdzie widziales Gigacube na pamieciach 2.8ns? Widzialem dwa R9600pro od GC jeden na kostkach 4ns a drugi bodajze 3.3ns... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Czytalem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=655...hlight=gigacube ze koles ma wlasnie na kosciach 2,8ns. Tylko mi sie juz te nazwy placza : gex- giga- ge- cube. Wracajac do tematu. Czy nikt nic nie wie na temat Palita 9600xt ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 mialem do czynienia z dwoma kartami xpertvision w swoim kompie: jedna to gf3ti200 128mb - taktowana tak jak powinna byc a i krecila sie bardzo milo.. druga to radek 9100 - rowniez dobrze taktowana, krecila sie do poziomu 300/300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Udalo mi sie cos znalesc jezeli ktos jest zainteresowany http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=71928. Przynajmniej wiem juz ze rdzen pracuje na 500mhz i pamiec na 600mhz. Napisalem do producenta maila (ciekawe czy odpowie) z pytaniem o specyfikacje zainstalowanej pamieci. Zobaczymy co bedzie.;) PS.Prosilbym o jeszcze pare opini w sprawie tej karty. Czy bardziej sie oplaca kupic np R9600 Pro z pamieciami 2,8ns? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Palit to straszny sredniak, przynajmniej jesli chodzi o karty nV. Dla mnie zadna rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Qrcze jest jeszcze jeden problem. Mianowicie, po dokladnym zapoznaniu sie z specyfikacja (palit 9600xt) na stronie sklepu okazuje sie, ze jest ona identyczna z specyfikacja r9200.Tzn nie ma tych funkcji, ktore ma kazde 9600. Teraz pytanie czy to jest pomylka w opisie karty, czy moze w specyfikacji? Oczywiscie sklep milczy, sprobuje jeszcze jutro przez GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...