Skocz do zawartości
Jodlasty

Irak (+18)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie wypytuje, bo kiedyś zobaczyłem coś czego nie chciałem widzieć(rotten.com). Zobaczylem animacje i jest poruszająca. Ale według mnie z typ paleniem zwłok amerykanówi później przyczepieniem ich do samochodu i wożeniem po okolicy, to irakijczycy przesadzili. Zostało przecież udowodnione co Saddam wyprawiał w Iraku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety też miałem wątpliwą przyjemność oglądać www.rotten.com.

Kumple mówili, że fajna strona, ale kiedyś trafiłem na "a murdered child never sleeps" i podobne a miałem 12/13 lat. To sie załamałem. Od kilku lat staram się unikać podobnych stron. Dlatego zbulwersował mnie Superexpress w sobotnim wydaniu. Nie czytam tego szmatławca, podobnie jak fakt, ale po apelach w TV zobaczyłem 1 strone, i napewno wiele dzieci też to widziało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety też miałem wątpliwą przyjemność oglądać www.rotten.com.

tak z ciekawosci zajzalem i zobaczylem, ze sa tam tez zdjecia, jak amerykanie znecaja sie nad irakijczykami (wiezniami) ... lol

odrazajace...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja o malo nie spadlem z krzesla i zwalu nie dostalem jak zobaczylem zdjecie kolesia ktory mial wypadek na motorze. Przezyl ale widok jego szczeki a raczej jej brak to........ brak slow. Zaluje ze je widzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja o malo nie spadlem z krzesla i zwalu nie dostalem jak zobaczylem zdjecie kolesia ktory mial wypadek na motorze. Przezyl ale widok jego szczeki a raczej jej brak to........ brak slow. Zaluje ze je widzialem.

Kiedyś za to zdjecie wyleciał Flowerman teraz aKa.

Gdybym mógł to bym wyłączył rottena i podobne. Bo to niczemu dobremu nie służy, tylko niszczy psychike.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mógł to bym wyłączył rottena i podobne. Bo to niczemu dobremu nie służy, tylko niszczy psychike.

sa ludzie, ktorzy potrzebuja "mocnych" wrazen...

imo na takie strony powinny miec dostep tylko osoby pelnoletnie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek może przy tym psychę stracić :| Nie to, żebym miał coś do tego, ale umieszczając to (www.rotten.com) na forum robi się darmową reklamę tej stronce :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladnie zrobione muzyka dobrze dobrana pokazoje bol tych ludzi mojim zdaniem ta wojna jest nie potrzebna rozumiem zeby rospetac wojne dla jakiegos szczytnego celu zeby ludza zylo sie lepiej lub nawet dla dominacji nad swiatem ale to jest chore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee bez przesady na mnie te zdięcia większego wrażenia nie robią (nie wiem może mam znieczulice) ale nie wiem jak bym zareagował gdybym zobaczył takie rzeczy na żywo, takie stronki mogę sobie przeglądać bez większych stresów ale nie robie tego bo mimo wszystko patrzenie na takie rzeczy to dla mnie rzadna przyjemność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...