Jodlasty Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://www.bushflash.com/year.html Myślę że warto to zobaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Czy ten flash zawiera zdjecia jakis trupów, zdjęć obrzydliwych, co to zawiera? Bo nie chce sobie psuć psychiki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ehh fajna muzyczka film trochę wzruszający ale taki był jego cel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ok ale co w nim jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ciezko jest stwierdzic kto ma racje w tym konflikcie . Wojna jest straszna i tego nie trzeba popierac jakas tandetna animacja we flashu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 poruszajacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 michalak: raczej możesz śmiało oglądać. Uważam, że jest to całkiem dobra animacja [przesłanie, itp.] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Tak sie wypytuje, bo kiedyś zobaczyłem coś czego nie chciałem widzieć(rotten.com). Zobaczylem animacje i jest poruszająca. Ale według mnie z typ paleniem zwłok amerykanówi później przyczepieniem ich do samochodu i wożeniem po okolicy, to irakijczycy przesadzili. Zostało przecież udowodnione co Saddam wyprawiał w Iraku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja niestety też miałem wątpliwą przyjemność oglądać www.rotten.com. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja niestety też miałem wątpliwą przyjemność oglądać www.rotten.com.Kumple mówili, że fajna strona, ale kiedyś trafiłem na "a murdered child never sleeps" i podobne a miałem 12/13 lat. To sie załamałem. Od kilku lat staram się unikać podobnych stron. Dlatego zbulwersował mnie Superexpress w sobotnim wydaniu. Nie czytam tego szmatławca, podobnie jak fakt, ale po apelach w TV zobaczyłem 1 strone, i napewno wiele dzieci też to widziało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja niestety też miałem wątpliwą przyjemność oglądać www.rotten.com.tak z ciekawosci zajzalem i zobaczylem, ze sa tam tez zdjecia, jak amerykanie znecaja sie nad irakijczykami (wiezniami) ... lol odrazajace... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja o malo nie spadlem z krzesla i zwalu nie dostalem jak zobaczylem zdjecie kolesia ktory mial wypadek na motorze. Przezyl ale widok jego szczeki a raczej jej brak to........ brak slow. Zaluje ze je widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja o malo nie spadlem z krzesla i zwalu nie dostalem jak zobaczylem zdjecie kolesia ktory mial wypadek na motorze. Przezyl ale widok jego szczeki a raczej jej brak to........ brak slow. Zaluje ze je widzialem.Kiedyś za to zdjecie wyleciał Flowerman teraz aKa. Gdybym mógł to bym wyłączył rottena i podobne. Bo to niczemu dobremu nie służy, tylko niszczy psychike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja o malo nie spadlem z krzesla i zwalu nie dostalem jak zobaczylem zdjecie kolesia ktory mial wypadek na motorze. Przezyl ale widok jego szczeki a raczej jej brak to........ brak slow. Zaluje ze je widzialem.Kiedyś za to zdjecie wyleciał Flowerman teraz aKa. Gdybym mógł to bym wyłączył rottena i podobne. Bo to niczemu dobremu nie służy, tylko niszczy psychike. sa ludzie, ktorzy potrzebuja "mocnych" wrazen... imo na takie strony powinny miec dostep tylko osoby pelnoletnie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Popieram michalaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a ta wojna jest tylko dla pieniędzy a nie dla dobra świata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Człowiek może przy tym psychę stracić :| Nie to, żebym miał coś do tego, ale umieszczając to (www.rotten.com) na forum robi się darmową reklamę tej stronce :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Może niech administratorzy zacenzurują (rotten, rotten.com) i będzie spokój. Tak jak to było/jest z OCM oraz "cudownie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ladnie zrobione muzyka dobrze dobrana pokazoje bol tych ludzi mojim zdaniem ta wojna jest nie potrzebna rozumiem zeby rospetac wojne dla jakiegos szczytnego celu zeby ludza zylo sie lepiej lub nawet dla dominacji nad swiatem ale to jest chore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja o malo nie spadlem z krzesla i zwalu nie dostalem jak zobaczylem zdjecie kolesia ktory mial wypadek na motorze. Przezyl ale widok jego szczeki a raczej jej brak to........ brak slow. Zaluje ze je widzialem.Kiedyś za to zdjecie wyleciał Flowerman teraz aKa. Gdybym mógł to bym wyłączył rottena i podobne. Bo to niczemu dobremu nie służy, tylko niszczy psychike. Eee bez przesady na mnie te zdięcia większego wrażenia nie robią (nie wiem może mam znieczulice) ale nie wiem jak bym zareagował gdybym zobaczył takie rzeczy na żywo, takie stronki mogę sobie przeglądać bez większych stresów ale nie robie tego bo mimo wszystko patrzenie na takie rzeczy to dla mnie rzadna przyjemność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Rotten jeszcze nie jest taki zły.... Jak już cenzurować, to przede wszystkim ogrish.com..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 lol, widze ze tak calkiem przypadkiem padaja ogolnie znane linki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Czy wy czasem nie przesadzacie? Weźcie się w garść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...