kain Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Panowie, tylko pogratulować.... :D :D :D to dlaczego wciąż przy kompie? Cóż... Przez odwieczny problem każdego zakochanego faceta... TEŚCIOWĄ! :lol: Co prawda póki co to jedynie "mama mojej dziewczyny" ale i tak już jej nie lubię :lol: Wracając do sedna pokłóciły się i niestety musiała na wieczór zostać w domu. A miało być tak pięknie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 a moja powiedzmy przyszla tesciowa (za daleko w przyszlosc wybiegam :lol: :lol: ) jest spoko....... a dziewczyna tez przy kompie siedzi - poza tym znajduje czas na dojenie z nia winiakow i na kompa (forum) hehe ------------- tylko zawsze jest 1 problem - bo 1 dziewczyna to troche malo - ja sie ma taki wybor - rozdwoic sie nie mozna przeciez........ ..... takie zycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Ja mialem szczescie ale tesz i pecha ładna, piekne oczy, madra, piekny glos wzrost akurat,charakter zajebisty, lecz niestety wolala innego <placze> Pocieszcie mnie qrwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 O czym wy piszecie :lol: tego nie da sie opisac co w nich jest piekne :lol: poprostu nie da sie bez nich zyc :D i kazdy co innego w nich kocha :lol: a konkretnie ..... jak juz pisac ...... chartkter po raz pierwszy : :D slodzie miny .... mnie to pawala jak zrobi oczka do mnie :lol: i wogole wszytsko :lol: NIe przejmuj sie :lol: bedzie nastepna :!: takie jest zycie ciezkie i brutalne :evil: POzdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Ja mialem szczescie ale tesz i pecha ładna, piekne oczy, madra, piekny glos wzrost akurat,charakter zajebisty, lecz niestety wolala innego <placze> Pocieszcie mnie qrwaZwykle tak jest kiedy ofiarujesz kobiecie serce, ona i tak znajdzie sobie takiego z lepszym samochodem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 spoko stary znam ten bol - ale wiesz co pomaga - zostancie (o ile to mozliwe ) przyjaciolmi....... ja nie wiem ale kobitki chcialyby tylko przyjazni (to jakies niedorzeczne) facet daje jej cale serce traktuje jak boginie - a one tylko przyjazn na szczescie przyjazn to tez spox rzecz.....hehe nie przejmuj sie stary - jeszcze znajdziesz sobie lepsza z baba jest jak z samochodem cieszysz sie 2 razy (jak zdobywasz ) i jak sie pozbywasz......hehe jest w tym troche prawdy no to ciezkie przezycie ale wszystko toczy sie dalej trzym sie.,,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 czemu temat sie zakonczyl???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 kobieta potrafi wyczuć czego facet akurat potrzebuje, zwłaszcza na imprezakch lub bardziej w sytuacjach 1v1 8) ... potrafia podejśc faceta w ten sposób, a biedak potem dla niej wszystko... :wink: nie wiem jakie wasze dziewczyny stosują sposoby, ale... nie lepiej, nie mówie... :lol: jaki jedna wobec mnie... :wink: a co do tej przyjaźni, to nie jest tak całkiem spox... jak napisał kiedys Rave w topicu o podobnej treści "friend zone z dziewczyną do której czuje sie cos więcej cos to boli", jeśli u was jest inaczej to znaczy że albo jesteście twardzi, albo to nie było naprawde TO... ja niestety, teraz tez zostałem sam... najgorsze jest to, wiem że z nią nie będę a nie potrafie zapomnieć... może byliśmy za bardzo podobni do siebie (naprawde i nie mówie o wyglądzie :P )... :( no, ale racja life is brutal... musze nabrać dystnasu i żyć jakoś dalej... jesteśmy przyjaciólmi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 kobieta potrafi wyczuć czego facet akurat potrzebuje, zwłaszcza na imprezakch lub bardziej w sytuacjach 1v1 8) ... potrafia podejśc faceta w ten sposób, a biedak potem dla niej wszystko... :wink: nie wiem jakie wasze dziewczyny stosują sposoby, ale... nie lepiej, nie mówie... :lol: jaki jedna wobec mnie... :wink: a co do tej przyjaźni, to nie jest tak całkiem spox... jak napisał kiedys Rave w topicu o podobnej treści "friend zone z dziewczyną do której czuje sie cos więcej cos to boli", jeśli u was jest inaczej to znaczy że albo jesteście twardzi, albo to nie było naprawde TO... ja niestety, teraz tez zostałem sam... najgorsze jest to, wiem że z nią nie będę a nie potrafie zapomnieć... może byliśmy za bardzo podobni do siebie (naprawde i nie mówie o wyglądzie :P )... :( no, ale racja life is brutal... musze nabrać dystnasu i żyć jakoś dalej... jesteśmy przyjaciólmi... no coz ja mam taka jedna przyjaciolke z ktora gadam na rozne tematy i wogle jest zajebiscie ale razem nie jestesmy chociaz dla innych to tak wyglada...no tego tamtego.... :P trzeba probowac nie poddawac sie - w koncu trafi sie ta wlasciwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Kobiety nie są owłosione. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Hmmmm... lubię jak kobieta ma męski, gruby głos jak podaje rękę "po męsku" a nie jak księżniczka pindolona - między innymi oczywiście, reszta już była. Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Przyjażń z eks jest żeczywiście troche bolesna ale możliwa. Chyba że przez pół roku przyprawiała ci rogi a ty oczywiście dowiedziałeś się ostatni(i nie mówcie że jestem cienki bo one naprawde potrafią człowieka omotać), wtedy jedyną rzeczą o której myślisz to zemsta. Naszczęście potem przechodzi i dajesz sobie spokój :lol: A tak wogóle to musi mieć To coś w oczach, wiecie, patrzysz i jakby cie piorun raził, jedyne co potrafisz powiedzieć to uhhh i wcale nie musi super wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hmmmm... lubię jak kobieta ma męski, gruby głos jak podaje rękę "po męsku" a nie jak księżniczka pindolona - między innymi oczywiście, reszta już była. Coil A ja nie znosze jak mi panna podaje reke. Nie wiem czy to scisnac czy jak ciota, paluszkami posmerac. A jak by mi laska scisnela "po mesku" lape to byl uciekal jak najdalej to mozliwe. Hmm, jeszcze z meskim glosem :D Ale co ja tam wiem o gustach forumowiczow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Hmmmm... lubię jak kobieta ma męski, gruby głos jak podaje rękę "po męsku" a nie jak księżniczka pindolona - między innymi oczywiście, reszta już była. Coil A ja nie znosze jak mi panna podaje reke. Nie wiem czy to scisnac czy jak ciota, paluszkami posmerac. A jak by mi laska scisnela "po mesku" lape to byl uciekal jak najdalej to mozliwe. Hmm, jeszcze z meskim glosem :D Ale co ja tam wiem o gustach forumowiczow :D baba z meskim glosem - hmmm no to chyba zbyt kobiecych kobiet loobisz - hmmm ale kadzy loobi co innego no ale podawanie reki to jakis takie dziwne....ja tam sie witam inaczej .... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Uważam, że nie da się jasno ustalić jakie dziewczyny nas przyciągają. Dziewczyna musi mieć to "COŚ" co powoduje, że się pocisz, nogi ci miękną, serce zapiernicza jak XP1600@3200Mhz :D, i nie potrafisz wydobyć z siebie słowa. Na mnie to działa kiedy dziewczyna zrobi do minie takie fajne słodkie oczka, wymiękam... :wink: No i jak w takiej sytuacji, ją poderwać???? Bełkoczesz bez sensu bo nie wiesz jak wyrazić to co czujesz..., a w tym czasie jakiś inny koleś który wypatrzył ją sobie jako niezłą lalunie na noc, podchodzi i bez emocji ją zagaduje jakąś sprawdzoną gadką :? . Kiedy dochodzisz do siebie, to jesteś nieziemsko wkurzony na siebie, na tego faceta ...a nawet na nią. Ale tak to już jest, trzeba sobie radzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 No więc ja wolę mądre blondynki niżesz odemnie z długimi nogami i ten tyłeczek:)))))))))) A pozatym wiecie co mi powiedziala moja była że w przyjaźni między dziewczyną i chłopakiem występuje dziwne zjawisko jakie??? Powiedziała mi że jedna ze stron musi coś czuć nawet coś mocnego ja nie wiem czy to prawda. Ale lubie i zeby nie piła alkoholu i nie paliła i sexi usta oooo i niebieskie oczya wlosy do ramion piersi średnie:))) Bo od przybytku ręce mogą boleć:))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 piersi powinny byc poręczne, jak sa zaduże to jaak lezy na plecach przelewają sie pod pachy smieszny widok :P 8O a tak na serio to tylko tak sie mowi, jak powinna byc kobietka a w 95% przypadków nietrafisz na taką wysniona, a jak jakaś zachwyci Cie charakterem ,bedziesz sie przyniej dobrze czol, zakochasz sie, to automatycznie zaczniesz w niej widziec piekno ktorego wczesniej niezauwazyles, i to jest wlasnie najleprze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 piersi powinny byc poręczne, jak sa zaduże to jaak lezy na plecach przelewają sie pod pachy smieszny widok :P 8O a tak na serio to tylko tak sie mowi, jak powinna byc kobietka a w 95% przypadków nietrafisz na taką wysniona, a jak jakaś zachwyci Cie charakterem ,bedziesz sie przyniej dobrze czol, zakochasz sie, to automatycznie zaczniesz w niej widziec piekno ktorego wczesniej niezauwazyles, i to jest wlasnie najleprzejak wymaronej nie mozna trafic - ja nie raz trafilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Hehe ja znam taką i rozumiemy się:))) Bez słów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 PANOWIE!!!!!!!!!!!!!! Ten toipk to brzmi jak kółko wzajemnej adoracji qrcza paka:):):):):):) hehehehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 PANOWIE!!!!!!!!!!!!!! Ten toipk to brzmi jak kółko wzajemnej adoracji qrcza paka:):):):):):) hehehehehehehe no i dobrze, potrzebne jest toche polotu i finezji, w tym smutnym jak piz*a forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 czasem trzeba wyluzowac - my loozoojemy przy/ z kobitkami a nie z kompem - czasem trzeba troche sie w czlowieka pobawic nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Dobra kobieta bedzie ci sluzyc lepiej niz P4 3.06@5ghz ze zla kobieta to gorzej niz z Atari :wink: :lol: :lol: na pytanie co jest lepsze kobieta czy komputer kazdy z nas odpowie: "to wszystko zalezy od rocznika, seri oraz latwosci podkrecania" :D ;) a i jeszcze na tesciowa trzeba uwazac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Nom dobre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Doskonały tekst :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...