punek Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Siema! :D Możecie podać mi nazwy programów (o ile mozna te programy stosować do wszystkich kamerek i-netowych) zeby nie były za trudne w obsłudze (naciskam guzik i zgrywa się film, i naciskam guzik i robi mi zdjęcie zrzucając je odrazu do np. jpg) Moja kamerka to Chicony Twinkle Cam (2110) Za odpowiedzi z góry dzięki Punek Elson P.S. Mile widziane linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 virtualdub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Dzięki :) No virtual jest dużo lepszy od tych programów co miałem, ale albo nie umiem albo nie ma mozliwości robienia zdjęć :) Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Webcam XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Webcam XPNo ten program jest dobry do zdjęć, właśnie o coś takiego mi chodziło, ale nie kumam jednej rzeczy. Minowicie chciałbym zeby kamera pokazywła cały czas obraz rzeczywisty (preview czy jakoś tak sie to nazywało w innych programach). Może wie ktoś jak to zrobić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...