sharki9 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 bawil sie ktos tym ??, jakie macie opinie na jego temat, moze wykryl ktos jakies dziury ?? bo ja wlasnie sie nim bawie i powiem wam ze mam calkiem mile wrazenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 to jest ta komrcyjna wersja? i ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 to jest ta komrcyjna wersja? i ile kosztuje? ja ja mam z gazetki PC WORLD KOMPUTER PRO nr1 2004 kosztowala 30zl w gazetce byly 3 cd 1) SUSE LINUX OFFICE SERVER - pelni funkcje serwera plikow, drukarek i uslug internetowych 2) SUSE LINUX 9 PERSONAL - dla stacji roboczej - jeszcze sie nie bawilem 3) APLIKACJE KLIENCKIE 940 aplikacji do zdalnej kontroli, obslugi itd) i wiele innych - tym cd bede sie dopiero bawil aa i jest jeszcze programik dla FIRM oparty o systemy ERP+CRM nie bede sie tu rozpisywal jakie to softy zainteresowani beda wiedziec jeszcze niesprawdzalem ale mam zamiar bo to moja dziedzina :D Pisze ze licencja jest na 3 stanowiska wiec jest komercyjny ale ile to kosztuje to nie wiem :) wiem ze w gazecie masz za 30zl i powiem ze warto bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ... 940 aplikacji do zdalnej kontroli' date=' obslugi itd) ....[/quote'] mialo byc (40 aplikacji .... ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja i ta k zostane przy slackware, przynajmniej juz jakos sobie (czasem :)) radze, btw czasem korzystaj z funkcji edycji posta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Jest coś takiego jak :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 bylem pierwszy :P btw. ja tam bym wolal wydac 30 pln na to: http://special.chip.pl/special_87005.html?...a0026fdd5f98b3e z gentoo nigdy nie mialem do czynienia, a slyszalem ze jest b. ciekawa dystrybucja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 bylem pierwszy :P btw. ja tam bym wolal wydac 30 pln na to: http://special.chip.pl/special_87005.html?...a0026fdd5f98b3e z gentoo nigdy nie mialem do czynienia, a slyszalem ze jest b. ciekawa dystrybucja jedni lubia kwiatki drudzy .... :P ja nie wydalem tylko dostalem pozatym chodzilo mi o ten program ERP + CRM komercyjne rozwiazania sa bardzo drogie, dlatego tez jestem ciekaw co ten programik oferuje, z glownego zalozenia sa to programy do zarzadzania firma na wszystkich szczeblach od zaplanowania lizaka :P do otrzymania kasy a CRM to programy do zarzadzania klientami do wyszukiwania najbardziej "dochodowych" klientow i dbania o nich teraz mozesz porownac te 2 gazetki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jednym slowem Linuks Linuksowi nierowny :-) Trzeba rozroznic zastosowania domowe/sieciowe od aplikacyjnych (ERP czy bazy danych czy systemy backupowe czy jeszcze inne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...