Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 http://onet.allegro.pl/showitem.php?item=5506806 jak chciecie to licytujcie wystawilem na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opas Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Mam pytanie czy robileś go sam? Drugie pytanie bo widzialem lokalizacje (Kraków) potrzebuje kupic gdzies kawalek miedzi z którego mogłbym wystrugać sobie swojego WC wlasnego pomysłu do P4. Może wiesz gdzie sie da kupic, bo nie bardzo chce mi sie szukac. ------ OPAS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 soltysowska 22a tam sprzedaja miedz nie wiem po ile ale mam zamiar niedlugo tam jechac kupic z 2kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 jak zrobiles te kanały w bloku? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 jakies typy od taty z pracy wyfrezowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 A czemu sprzedajesz? Znalazłeś leprzy WB? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 cienki ten blok za duzy kawal miedzi nad rdzeniem procka powinny byc cienkie scianki gdzies na 2-3 mm wtedy woda by latwiej odbierala cieplo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...