mordka Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam! Mam takie pytanie, monitor mi sie nie wlacza bo ustawilem w windowsie NT4 za duza rozdzielczosc ekranu i zatwierdzilem, teraz nie mam jak wrocic ustawien, jak to zrobic, tylko nie mowcie zeby podlaczyc inny monitor bo na to wpadlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Uruchom tryb awaryjny i zmniejsz ustawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A jak go wlaczyc? bo jak mi sie zdaje to nie da sie przez F8, aaa jest spacja ale tam nie ma awaryjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Przy wybieraniu systemu miales do wyboru 2 opcje od NT. Jedna dotyczyla trybu normalnego, a druga awaryjnego. Jezeli jej nie masz, musiales to wylaczyc z BOOT.INI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 spróbuj zainstalować stery przez awaryjny i po resistalce sterów bedziesz miał 800x600.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 jakto nie ma awaryjnego ? - mozesz spróbować na slepo..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 spróbuj zainstalować stery przez awaryjny i po resistalce sterów bedziesz miał 800x600.... Coz za madra odpowiedz. Gdyby on mogl wejsc w tryb awaryjny, wstarczyloby tylko zmnienic rozdzielczosc i zrestartowac komputer. Po co instalowac na nowo sterowniki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 spróbuj zainstalować stery przez awaryjny i po resistalce sterów bedziesz miał 800x600.... Coz za madra odpowiedz. Gdyby on mogl wejsc w tryb awaryjny, wstarczyloby tylko zmnienic rozdzielczosc i zrestartowac komputer. Po co instalowac na nowo sterowniki :?: Jasne ;) Tylko jest taki bajer , ze jak ustawisz za wysoka czestotliwosc to zmiana rozdzialki tez nic nie daje . Wiem bo sam to przezylem przy 160hz zmiana na 800x600 nic nie pomaga :) Ja sie uratowalem instalujac w awaryjnym na nowo stery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Ale odswiezanie tez mozna zmienic w NT4, przynajmniej tak mi sie wydaje. A z reszta bez sensu gadka, bo autor wyraznie napisal, ze ustawil za duza rozdzielczosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 uruchom go w trybie awaryjnym , wejdz do menadzra i usun sterownik grafiki poprostu bedzie opcja usun czy odintsstaluj jakos tak pozniej restartnij go i odplajuz normlanie i zainstaluj stery i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 spróbój instalke systemu i na ekranie wybierz tryb awaryjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...