QQQ323 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 mam kompa: celeron 2.0 ,2x256ddr 333 kingstony na plycie asusa p4s800 problem jest taki kiedy mialem jeszcze 256 ramu i proca podkreconego na 2,6 wszystko spoko chodzilo i problemow nie bylo zbytnich, na 3d marku mialem 7816 dokupilem ramu zamontowalem i raz ze zacza walic odrazu restety dopiero jak zmniejszylem na 2,5ghz normalnie zacza chodzic a wydajnosc ostro mi spadla. Na 3d marku teraz mam 4657 i nie wiem o co chodzi?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Moze podnies napiecie pamieciom aby podkrecac jak poprzednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zark7 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jaki masz system operacyjny? win 95/98/millenium niekiedy sprawiaja klopoty przy wiekszych ilosciach ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQQ323 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 mam Xp pro. wiec nie wiem czemu tak sie dzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Pewno ramy wala bledami, sprawdz przy podkreconym procku do 2.5 memtestem czy pamieci nie generuja errorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQQ323 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 no i sprawdzilem tym memtestem i nie wykazalo bledow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQQ323 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 nie wiem moze z krotko ten tes robilem wezme jeszcze raz odpale tak dla pewnosci, a jak by jakies bledy wykazalo to co w takim wypadku robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQQ323 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 i gowno dziala wolniej niz jak mialem 256ddr i 2,6ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Moze podaj jaka jest temperatura podkręconego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQQ323 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 temp. normalnie 24 w stresie 38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 nie pisz kolejnych postow mozesz edytować swoje posty,,, wyjmij nową kostkę i sprawdz czy możesz powrocić do stanu poprzedniego,, sprawdz jak komp zachwuje sie na samej nowej kostce spadek wydajności trochę przyduży nawet jak na ew. przestawienie pamięci na wolniejsze mhz,,, przeleć biosa, pamiętaj że manual to twój przyjaciel, nie gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQQ323 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 no i juz wiem o co chodzi - wadliwa kosc na szczescie wymienili mi w ramach gwarancji tylko czemu nie pokazywalo errorow memtestem to nie wiem mam nowa kosc i juz jest ok chociaz wydajnosc i tak nie wiele wzrosla ale dzieki wszystkim za posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...