Skocz do zawartości
elmo

Ragnarok

Rekomendowane odpowiedzi

elmo gdzie sie "rafinuje"  przedmioty (iron ore czy jakies gemsy)??

ja teraz mam 29/21 lvl swordman czy miejsce w gildii nadal aktualne?

aktualnie brak miejsc :?

niedlugo powinien byc lvl up gildi i kolejne dwa miejsca, wiec nabijac lvl bo najlepsi dostana :)

a no i prosze aby osoby nowe wybieraly inna klase niz swor .. bo swordow w gildi jest juz trzech .. co za duzo to niezdrowo :)

apropo padu servera: Xeno / Reg: DOWN - ISP issues

w topicu o serverach jest napisany irc Xeno ... aby sprawdzic status servera wchodzcie naich kanal :P

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropo padu servera: Xeno / Reg: DOWN - ISP issues

Ufff. A juz myslalem, ze to przez te potworki...

BTW Jak to jest z tymi gildiami i ich lvl? Na razie sie nie zalapie bo esztem mage lvl ok 2(0-3)/xx? . Nie wiem jak sie mam streszczac na next pobor :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tymi gildiami i ich lvl? Na razie sie nie zalapie bo esztem mage lvl ok 2(0-3)/xx? . Nie wiem jak sie mam streszczac na next pobor :P.

Gildia zarabia expa tak jak Wasze postacie co kazdy lvl mam skill pointsa dla gildi .. jednym ze skili jest powiekszenie gildi o 2 miejsca

Ogolnie kcialbym podzielic gildie na dwie (ale brak nam empa):

1sza: moi kumple i osoby z tweaka

2ga: inne osoby z mojej guildi (maniacy wieloletni przytlaczajcy mnie swoja wiedza)

ale niewiem czy to wypali ... bo niechce nikogo urazic w gildi ... no i tym bardziej ze emperium niejest tanie

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa nie moge sie zarejestrowac!!!!

i jeszcze jedno, jak wlaczam to kursor strasznie wolno reaguje na ruchy myszki. mam athlona 2,4+ to chyba wystarczy nie? :P . nawet wszystkie detal na minimum ustawilem i nic. elmo heeeeeelp!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropo rejestracji .. rejestracja niedziala bo jeszcze niezminili w kodzie strony ip servera .. trza czekac :( ... rozmawialem z GMem i probuje temu zaradzic

apropo kursora ... niemam kompletnie zadnych pomyslow

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elmo mam pytanko czy istnieje gdzies sklepik gdzie mozna kupic slotowany armor (konkretnie chodzi mi o tarcze bo spoko karte znalazlem) lub czy tez jest mozliwosc zrobienia slota w przedmiocie. a ten spis przedmiotow w komurce piasta to chyba trosze lewy bo tam nie ma tarcz ze slotami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elmo mam pytanko czy istnieje gdzies sklepik gdzie mozna kupic slotowany armor (konkretnie chodzi mi o tarcze bo spoko karte znalazlem) lub czy tez jest mozliwosc zrobienia slota w przedmiocie. a ten spis przedmiotow w komurce piasta to chyba trosze lewy bo tam nie ma tarcz ze slotami.

niema tarcz ze slotami w sklepach ... takie rzeczy wypadaja z potworkow i pozniej schodza za spore sumki na ryneczku :)

apropo gildii ... podzial na dniach (szukamy sprzedawcy empa) ... jak sie podzielimy powinno byc 5miejsc :) w mojej gildi

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec udalo sie nainstalowac,spatchowac... przy instalacji pliku xeno jakis blad wyskoczyl ale instalacja sie dokonczyla zmienilem ip podle wytycznycj elma i niestety nie moge polaczyc sie z servem... :-(

HELP !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elmo - paratuj mnie , prostego człowieka. Co sie dzieje z Xeno? Wczoraj po północy GM móił coś o hakerach i wyłączyłserwer. Treaz nadsal nie działa :( 

co sie dzieje?

wciaz nie dziala :( :( :( :( ehh...mam nadzieje ze zadziala bo dzis caly dzien mialem grac... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz niemoge nic poradzic na to ze Xeno down :?

Jin - niepolecam DRT ze wzgledu na z 20padow servera dziennie, czeste rollbacki itd. ... choc ludzie rzeczywiscie sa bardzo bardzo fajni.

Xeno zaczyna mnie powoli denerwowac, no ale niema idealnych serverow prywatnych - niestety.

ProjectRO chyba jest w miare stabilny, pozatym gra na nim naprawde duzo ludzi, niedlugo powstanie tam polska gildia XenoFusion .. -Krs- jest badz bedzie gildmasterem ... mi project sie niepodoba bo jest zbyt duzo NPCow ulatwiajacych a zarazem psujacych zabawe - ale moze komus sie spodoba.

Ja mozliwe ze sie przeniose na ROFantasy .. ale aktualnie maja jakies problemy i z tydzien pewnie bedzie down ... spory drop rate to z tego co pamietam jedyny minus tego serverka. Aktualnie robie sobie krutka przerwe, wiec jak kcecie sie dowiedziec czy juz powstala nowa gildia na Xeno i czy sa nowe miejsca zagadujcie mego zastepce Sireda.

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi