elmo Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 elmo gdzie sie "rafinuje" przedmioty (iron ore czy jakies gemsy)?? ja teraz mam 29/21 lvl swordman czy miejsce w gildii nadal aktualne? aktualnie brak miejsc :? niedlugo powinien byc lvl up gildi i kolejne dwa miejsca, wiec nabijac lvl bo najlepsi dostana :) a no i prosze aby osoby nowe wybieraly inna klase niz swor .. bo swordow w gildi jest juz trzech .. co za duzo to niezdrowo :) apropo padu servera: Xeno / Reg: DOWN - ISP issues w topicu o serverach jest napisany irc Xeno ... aby sprawdzic status servera wchodzcie naich kanal :P pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 wlasnie nie moge znalezc servera IRC na ktorym maja kanal , jest tylko topic o zachowaniu sie na kanale :? OK NIEWAZNE znalazlem :oops: irc.quakenet.org #xRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 apropo padu servera: Xeno / Reg: DOWN - ISP issues Ufff. A juz myslalem, ze to przez te potworki... BTW Jak to jest z tymi gildiami i ich lvl? Na razie sie nie zalapie bo esztem mage lvl ok 2(0-3)/xx? . Nie wiem jak sie mam streszczac na next pobor :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jak to jest z tymi gildiami i ich lvl? Na razie sie nie zalapie bo esztem mage lvl ok 2(0-3)/xx? . Nie wiem jak sie mam streszczac na next pobor :P. Gildia zarabia expa tak jak Wasze postacie co kazdy lvl mam skill pointsa dla gildi .. jednym ze skili jest powiekszenie gildi o 2 miejsca Ogolnie kcialbym podzielic gildie na dwie (ale brak nam empa): 1sza: moi kumple i osoby z tweaka 2ga: inne osoby z mojej guildi (maniacy wieloletni przytlaczajcy mnie swoja wiedza) ale niewiem czy to wypali ... bo niechce nikogo urazic w gildi ... no i tym bardziej ze emperium niejest tanie pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 zmiena ip na 213.112.16.140 wyedytowac sclientinfo.xml i zmienic linijke na: <address>213.112.16.140</address> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 to moze zrzutka na klejnocik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 aaa nie moge sie zarejestrowac!!!! i jeszcze jedno, jak wlaczam to kursor strasznie wolno reaguje na ruchy myszki. mam athlona 2,4+ to chyba wystarczy nie? :P . nawet wszystkie detal na minimum ustawilem i nic. elmo heeeeeelp!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Tez sciagam i zarejestrowac sie nie moge blad jakis msql czy cos... :-( Mam nadzieje ze uda mi sie dolaczyc do was :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 to nie chodzi o Twoj sprzet a o lagi na servie. a moze cos wysylasz i masz obciazony za bardzo upload ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 nie o to chodzi. jeszcze zanim sie polacze, a nie lagi. czlowieku takim noobem to ja nie jestem. zreszta wczesniej probowalem na allersonie i to samo jesli nie wierzysz, a ping do wp mam 15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 hmmm to chyba ze tak. patrzyles na procesy ? moze cos zrzera Ci procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 w kazdej grze mam zuzycie proca 100%, nawet UO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 no tak ale czy konkretnie Ragnarok zrzera jakies 95% czy jakis inny proces, o to mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ragnarok, tak jak wszystko, to nie ma moim zdaniem nic wspolnego. uo tez ZZERA 90% a chodzi normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 apropo rejestracji .. rejestracja niedziala bo jeszcze niezminili w kodzie strony ip servera .. trza czekac :( ... rozmawialem z GMem i probuje temu zaradzic apropo kursora ... niemam kompletnie zadnych pomyslow pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 elmo mam pytanko czy istnieje gdzies sklepik gdzie mozna kupic slotowany armor (konkretnie chodzi mi o tarcze bo spoko karte znalazlem) lub czy tez jest mozliwosc zrobienia slota w przedmiocie. a ten spis przedmiotow w komurce piasta to chyba trosze lewy bo tam nie ma tarcz ze slotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 elmo mam pytanko czy istnieje gdzies sklepik gdzie mozna kupic slotowany armor (konkretnie chodzi mi o tarcze bo spoko karte znalazlem) lub czy tez jest mozliwosc zrobienia slota w przedmiocie. a ten spis przedmiotow w komurce piasta to chyba trosze lewy bo tam nie ma tarcz ze slotami.niema tarcz ze slotami w sklepach ... takie rzeczy wypadaja z potworkow i pozniej schodza za spore sumki na ryneczku :) apropo gildii ... podzial na dniach (szukamy sprzedawcy empa) ... jak sie podzielimy powinno byc 5miejsc :) w mojej gildi pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 swordsman 35/26 moze ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 no nie caly czas nie moge sie zarejestrowwac, narazie daje se siana. jak juz bedzie mozna sie zarejestrowac to napiszcie i dajcie linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Mam juz najwiekszy plik sciagam teraz te male :-) Aha zarejestrowalem sie na xeno juz sie da :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja bede gral na drt www.drt.prv.pl Zawsze to polaki graja wiec lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Czy to normalne ze przy instalacji i patchowaniu mam krzaczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 tak, uprzedzam ze sie troche patchowac bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Wiec udalo sie nainstalowac,spatchowac... przy instalacji pliku xeno jakis blad wyskoczyl ale instalacja sie dokonczyla zmienilem ip podle wytycznycj elma i niestety nie moge polaczyc sie z servem... :-( HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Elmo - paratuj mnie , prostego człowieka. Co sie dzieje z Xeno? Wczoraj po północy GM móił coś o hakerach i wyłączyłserwer. Treaz nadsal nie działa :( co sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja ssie teraz gierke i za pare dni chyba pogram, to dam znac jak moje odczucia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Black Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Elmo - paratuj mnie , prostego człowieka. Co sie dzieje z Xeno? Wczoraj po północy GM móił coś o hakerach i wyłączyłserwer. Treaz nadsal nie działa :( co sie dzieje? wciaz nie dziala :( :( :( :( ehh...mam nadzieje ze zadziala bo dzis caly dzien mialem grac... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 no coz niemoge nic poradzic na to ze Xeno down :? Jin - niepolecam DRT ze wzgledu na z 20padow servera dziennie, czeste rollbacki itd. ... choc ludzie rzeczywiscie sa bardzo bardzo fajni. Xeno zaczyna mnie powoli denerwowac, no ale niema idealnych serverow prywatnych - niestety. ProjectRO chyba jest w miare stabilny, pozatym gra na nim naprawde duzo ludzi, niedlugo powstanie tam polska gildia XenoFusion .. -Krs- jest badz bedzie gildmasterem ... mi project sie niepodoba bo jest zbyt duzo NPCow ulatwiajacych a zarazem psujacych zabawe - ale moze komus sie spodoba. Ja mozliwe ze sie przeniose na ROFantasy .. ale aktualnie maja jakies problemy i z tydzien pewnie bedzie down ... spory drop rate to z tego co pamietam jedyny minus tego serverka. Aktualnie robie sobie krutka przerwe, wiec jak kcecie sie dowiedziec czy juz powstala nowa gildia na Xeno i czy sa nowe miejsca zagadujcie mego zastepce Sireda. pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 nic tylko sie na Xeno obraźić :( feeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 SERVER UP!!!!! GM prosi abyscie w zwiazku z wlamaniami hakerow zmienili haslo! http://cp.xeno3.com/ pozdrawiam elmo UPDATE DUZO OSOB STRACILO POSTACIE W ZWIAZKU Z HACKERAMI ... wspolczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...