TomQL Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam! Mam siec radiową. Podczas zakladania admin wpisał klucz sieciowy, którego mi nie podał. Zrobiłem format i teraz za cholerę nie mogę się wbić do sieci, admina nie ma w mieście (bedzie za pare dni), a przez telefon nie chce podać klucza, mowi ze musi przyjsc osobiscie i wpisać. Jest jakiś sposób na jego rozszyfrowanie? U kumpl też jest w sieci i ma ten klucz wpisany, jednak kropeczki (w win xp), jako hasło go szyfrują. Bardzo proszę o wszelaką pomoc, jeśli coś da się zrobić. Pozdrawiam, Tom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 sa progsy do wyciagania hasel z kropeczek :] pogogluj :] szukaj : snadboysrevel i REVEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Próbowałem Revelationem 2.0 . Nic. Wykrył mi tylko znaki zapytania. Ma ktoś jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Próbowałem Revelationem 2.0 . Nic. Wykrył mi tylko znaki zapytania. Ma ktoś jakieś inne pomysły? sprubuj tym drugim bo czasami inne progsy sa wstanie wyciagnac sam to na sobie testowalem :] nie na sieci ale testowalem:} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Drugi to samo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No to sobie poczekasz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam! Mam siec radiową. Podczas zakladania admin wpisał klucz sieciowy, którego mi nie podał. Zrobiłem format i teraz za cholerę nie mogę się wbić do sieci, admina nie ma w mieście (bedzie za pare dni), a przez telefon nie chce podać klucza, mowi ze musi przyjsc osobiscie i wpisać. Jest jakiś sposób na jego rozszyfrowanie? U kumpl też jest w sieci i ma ten klucz wpisany, jednak kropeczki (w win xp), jako hasło go szyfrują. Bardzo proszę o wszelaką pomoc, jeśli coś da się zrobić. Pozdrawiam, Tom. Weź sobie kup nowego PC Worlda, tam są opisane metody odzyskiwania tych kluczy i łamania siecie WiFi (takie HOW-TO z podanymi dokładnie krokami jak to zrobić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...