cobex Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Witam. Po instalacji driverów do ATI na dzień dobry wyskakuje mi info o tym że "panel ATI" nie jest dostępny. Oczywiście związane to jest z tym że nie mam możliwości zmiany jakichkolwiek ustawień karty, nawet odświeżania ekranu. W "panelu sterowania" karta grafiki jest widoczna, ale co z tego ? Wie ktoś może co zrobic aby panel ATI był uruchamiany ? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Przyspeieszenie sprzetowe > na max a potem włącz wszystkie opcje w directx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Przyspeieszenie sprzetowe > na max a potem włącz wszystkie opcje w directx Dzięki ale jestem początkujący jeżeli chodzi o ten system ( dzisiaj go zainstalowałem i widzę go pierwszy raz na oczy ). Nie mogę znaleźć ani "przyspieszeń sprzętowych" ani opcji związanych z DirectX. Dzięki za info. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 System niczym nie rózni się od XP. 1.Włąsciwosci ekrany>ustawienia>zaawansowane>rozwiązywanie problemów 2. dxdiag.exe>ekran http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=476...ght=windows2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...