t3ster Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Mam problem:) Otoz, nie moge korzystac z softu umieszczonego na stronie suprnova.org :( Mam zainstalowanego WinXP Service Pack2, bittorrenta, probowalem nawet z bittornado i jak klikam w jakiegos linka to mi wyskakuje stronka z jakimis znaczkami:/ Ehh, pomocy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Pewnie to dlatego, że tamten soft jest nielegalny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Hehe teraz dopiero zacznie sie lawina skarg na SP2 ;] i to na co on userom pozwa a na co nie Cfaniaki z Redmont ucza sie z czasem hyhy - mam nadzieje ze win2kpro zostawia w spokoju :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Watpie czy to wina SP2:) Moj kumpel ma tego samego i wszyto mu smiga, sam widzialem:/ Ehh, te softy pieprzone:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Powiem tak, to co opiujesz jest zupełnie normalne, a ten soft da sie ściągnąć, ale niekt niepowie Ci jak to zrobić to oznacz to bana. Pozatym i tak pewnie zaraz ten wątek poleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Powiem tak, to co opiujesz jest zupełnie normalne, a ten soft da sie ściągnąć, ale niekt niepowie Ci jak to zrobić to oznacz to bana. Pozatym i tak pewnie zaraz ten wątek poleci. Czy oby napewno dostane bana jesli napisze, ze aby sciagnac niektore pliki (jak np. pliki .torrent) nalezy kliknac na linku prawym przyciskiem myszy i wybrac "Zapisz jako" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Powiem tak, to co opiujesz jest zupełnie normalne, a ten soft da sie ściągnąć, ale niekt niepowie Ci jak to zrobić to oznacz to bana. Pozatym i tak pewnie zaraz ten wątek poleci. Zupełnie nie rozumiem dlaczego można dostać bana za rozwiązanie tego problemu, ani dlaczego ten topic miałby zostać zamknięty. Przecież z Torrenta można równie dobrze ściągać legalny soft. Pomijam już fakt, że kolega nie chwalił się co chce sciągać, tylko zwrócił się z problem co do otwierania plików z rozszerzeniem *.torrent. Rozwiązanie tego problemu: zapisać na dysk plik *.torrent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 :) LOL:D Tak Ja chcialem sciagac jedynie legalny i ogolnodostepny soft:) Hehe:D Przeciez nie pytam sie czy z tamtad co moge sciagac i co jest dobre czy nie, jedynie pytam sie o..a zreszta wszyscy wiedza o co chodzi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 miałem winxp sp2 i klienta BTpp ver.0.5.4 i wszystko działało jak należy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...