nazih Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 w standardowym chłodzeniu jest tylko radiator na chipsecie cz moge dokupić do niego wentylator i jaki mode prosze o pomoc.Na pamięć chciałem przylepic radiatory czy dobrym rozwiązaniem będzie radiator cooler master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 "radiator cooler master" to nam mowi wsio :lol:, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a co ty chcesz z ta grafa robic? przecie jej pasywny wystraczy :D toz to demon nie jest zaden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a co ty chcesz z ta grafa robic? przecie jej pasywny wystraczy :D toz to demon nie jest zaden nie dołuj go , po to jest tweak zeby podkrecac , "mam 2 rece wiec krece " ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 eee .. ja mialem sma gf2mx 175/143 @ 215/205 rdzen nie szedl na wiecej .. nawet z wiatraczkeim .. a mialme na nim zalmana 32 .. :> no offence http://republika.pl/kejos/tweak/Gf2mx.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 eee .. ja mialem sma gf2mx 175/143 @ 215/205 rdzen nie szedl na wiecej .. nawet z wiatraczkeim .. a mialme na nim zalmana 32 .. :> no offence No popatrz, a ja miałem prolinka 200/166 i po modyfikacjach poszedł 275/210 na AC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Ja mialem no name i lazil u mnie z 200/143@280/180 a po zmianie chlodznia na zalmana nb47 i radiatorki na mem nawet 290/190. Zeby nie pakowac sie w duze koszty najlepiej zrobic tak jak ja zrobilem; wentyl 80x80x25 ja mialem 2500obr spire- za 29zl dla mnie cichy. podwieszony na gumce pod karta i dmuchal (na cala karte)na radiator taki firmowy 5mm wysokosci i mem odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri_47 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 a jak można tę kartę podkręcić...??? Jakieś programy etc. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 a jak można tę kartę podkręcić...??? Jakieś programy etc. ? tak trudno jest samemu poszukac . linki do tych programow sa gdzies tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri_47 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 a jak można tę kartę podkręcić...??? Jakieś programy etc. ? tak trudno jest samemu poszukac . linki do tych programow sa gdzies tu tak, masz rację- teraz przekop się przez 380 kartek wyników wyszukiwania "GeForce 2 MX 400" :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 rozumiem iż chiałbyś żeby ktoś za ciebie przewertował te 380 kartek i powedział ci w którym topicu znajdziesz odpowiedz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri_47 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 rozumiem iż chiałbyś żeby ktoś za ciebie przewertował te 380 kartek i powedział ci w którym topicu znajdziesz odpowiedz ? tak, dokładnie o to :twisted: ... może ktoś by przypadkiem znał jakiś taki program i go po prostu podał... niekoniecznie ma wertować te 15590 tematów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 [ tak, dokładnie o to :twisted: ... może ktoś by przypadkiem znał jakiś taki program i go po prostu podał... niekoniecznie ma wertować te 15590 tematów... to było byzbyt proste , wykaz troche samodzielnosci . i pomysl jzeli szukasz programow do o/c to po kiego ^%$ wpisujesz w szukajce gfmx400 ? BTW zajzyj do FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Np. http://download.guru3d.com/rivatuner/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri_47 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Np. http://download.guru3d.com/rivatuner/dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mój 2MX Creativa wogóle nie maił żadnego chłodzenia, a chodzi spoko na 184/220 u następnego użytkownika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Sorry za dwa nadprogramowe posty - coś się sieć przymuliła ( w pracy ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...