wisnia Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Potrzebuje schematu nóżek procesorów P4 sock.478 cache 256kB o częstotliwościach 1.5 & 1.6 & 1.7 GHz. Wiem, że nie wszystkie nóżki w tych procesorach są aktywne - często taki CPU działa mimo braku jednej lub paru nóżek. Z góry dziękuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Sorka, ze nie na temat - ale ja bym potrzebował opis do P100 - bo siem nuszka jedna urwała - i nie wiem czy zrobić z niego bryloczka do kluczy, czy poczekać(wsadził bym go na serwa jak będę miał płytę dwu lub więcej procesorową) - a chwilowo nie chce mi się go wkładać do kompa - bo aż tak mi się nie nudzi ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wisnia, podaj mi swojego maila to puszcze Tobie dokładnę specyfikację P4 Willamate 478 pin (łącznie z opisem nóżek). Całość jest w PDF-ie i po spakowaniu ma 1,5 MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wisnia, podaj mi swojego maila to puszcze Tobie dokładnę specyfikację P4 Willamate 478 pin (łącznie z opisem nóżek). Całość jest w PDF-ie i po spakowaniu ma 1,5 MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 dzięki tomko. mój email: wisnia2002@go2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 poszlo na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...