Geralt18 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wlasnie dostalem procka AGOIA 0222WPAW 91093370023 i mam do was pierwsze pytanie czy to jest dobra seria? i czy to jest palomino? i drugie pytanie prockowi jak na moj gust brakuje jednej nozki jest tam jakis lut ??? no i czy procek bez nozki ruszy czy jest to realnie nie mozliwe? z gory dzienki za szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 1. seria nie jest najlepsza - TBred A 2. mozesz miec farta i bez nozki pojdzie, moj k6-2 tak ma (ukruszylem mu rog probujac zdjac blaszke), ale to nie regula, jak nie pojdzie to kaplica, bo raczej nie naprawisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a jezeli procek sie zjaral??? po czym moge poznac ze procesor jest spalony? bedzie mial jakies slady? czy naprzyklad w momencie spalania sie :) strasznie smierdzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 mozesz sprobowac z ta nozke zastapic , ja zrobilem tak ze wlozylem ( eszcze za czasow k6-2 ) do socketu drucik ( raczej to byla igla ale co tam ) i proc w miejscu gdzie byla nozka stykal sie z TA IGLA ( NIE WIEM CZY NIE NAMIESZALEM ) ale chyba rozumiesz oco chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...