boy Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Witam. Kumpel kupił monitor LCD, ale nie ma w karcie graficznej wyjścia DVI. Czy będzie mu się opłacało dokupować do tego inną kartę graficzną z takim wyjściem? Może być jakiś Radeon 9200 za 250zł? Będzie duża różnica w wyświetlanym obrazie? Nie znam modelu monitora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Jest przejsciowka z DVI na D-Sub, wiec pewnie istnieje tez z D-Sub na DVI. Obyloby sie wtedy bez zakupu karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 różnica jst kolosalna .. raz miałem w domciu LCD 15 i radka 9200 gosc sie uparł na LCD bo do sklepu optycznego .. i sie 2 dni bawiłem :) o wiele ostrzejszy obraz i bardziej wyraziste kolorki .. po to monitory LCD produkują .. tańsze na analogu i droższe z DVI ... różnica jest kolosalna nie wiem ale na jego miejscu bym wzioł na próbe jakiegokolwiek radka z DVI i sprawdził osobiscie .. przejsciówki nic nie dają a nawet mogą pogorszyć sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 różnica jst kolosalna .. raz miałem w domciu LCD 15 i radka 9200 gosc sie uparł na LCD bo do sklepu optycznego .. i sie 2 dni bawiłem :) o wiele ostrzejszy obraz i bardziej wyraziste kolorki .. po to monitory LCD produkują .. tańsze na analogu i droższe z DVI ... różnica jest kolosalna nie wiem ale na jego miejscu bym wzioł na próbe jakiegokolwiek radka z DVI i sprawdził osobiscie .. przejsciówki nic nie dają a nawet mogą pogorszyć sprawe Przesadzasz. Roznica jest widoczna golym okiem, ale bez przesady. Czcionka czytelniejsza, barwa bardziej soczysta i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jean Luc Picard Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jeśli karta graficzna jest dobrej jakości (np. Gainward) to różnica między DVI a D-Sub nie powinna być zbyt duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...