...:::Piter:::... Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Siemano, w jakim sklepie moge dostać gałki do potencjometrów??? Jestem z wawy, i może znacie jakięs sklepy z takimi żeczami, to podajcie. Bo w netowych sklepach to 1 sztukla kosztuje około 20zł. :/ Z góry dzięki za odpiski. Pozdro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 w sklepach muzycznych :) galki stosowane sa w gitarach elekrtycznych :) i chyba we wzmacniaczach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 np. w większości sklepów z elektroniką, ja kupywalem po 1zł takie gałki z plastixu podobne do gałek w mixerach Geminiego, wybór był całkiem spory, ale do tych jestem przyzwyczajony ;P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 To jutro troche pojeżdze :lol: Zobaczymy co znajde 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ...w muzycznych nie polecam, za drogo: jedna gałka plastik(strat) -2-3 zł, metal(jack) 6-9 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Z Wawy jesteś człowieku, o 9494.pl/pf.pl nie słyszałeś nigdy? A po sklepach pospacerować nie można? Wolumen, GUS, MDM są Ci obce? ładne palstiki są od 2,5pln, porządne alu od 25pln. Ciut wkładu własnego, a na forum będą tylko ciekawskie tematy. Szczerze mówiąc, kliknąłem, bo miałem nadzieję na jakiś pokaz fajnych nakrętek, czegoś nowego... Lipa... Choć może za nerwowy ostatnio jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Byłem w muzycznych..... Kicha!!! :lol: Wszędzie mieli jakies plastikowe takie lipne że szok!!! Ja pottzebuje aluminiowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Aluminiowe , ładne ,fajne , za 2,50zl , z dowozem do domu i słomke w d.... :lol: Co za topic tez myslalem ze pokazesz jakis gałki :? PS: rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Jak będe miał to pokaże!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe12 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Moze na Allegro będą, ja kupowałem tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 A dokładnie w którym dziale? podaj jakiegoś linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieraf Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26857809 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...