Puchacz1 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Red Alert... cóż to byłaza gra... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja na walentynki dostalem MAFIE z Kolekcji Klasyki Cenegi :) Wiec pora na boski klimacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Heh, ciekawy temat. Ja ze swojej strony mam 3 stare pozycje i 1 nowsza: Stare: Starcraft Red Alert syndicate wars :) A nowszych to co jakis czas przechodze GTA VC po raz wtory :) PS. Szperajaca po temacie natknalem sie na wspaniala pozycje ktorej zapomnialm wymienic. Oczywiscie Transport Tycoon Deluxe! Ile to nocy spedzonych przed ekranem ;) Edytowane 18 Lutego 2007 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Właśnie wpadłem na taką piękną starą grę... http://www.rdklein.com/poc/classic/ Zwróćcie uwagę, że prócz wersji "clasic" jest również "xxl" oraz "sim 3d". Edytowane 19 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A pamietacie incredible machines ? :D. Kapitalny pomysł później gdzies powtórzony ale nie pamietam w jakim tytule :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja fanom RPG polecam : Serie Avernum 1,2,3,4 ; Blade of Avernum ; teraz zaczalem grac w Geneforgea 3 , swietne gry, stara grafika troszkejak w falloucie a jednak gra sie miodnie i jest wciagajaca, w przeciwienstwie do nowych przecudnych graficznie acz nudnych rpg. Idealna dla kogos kto lubi rpg turowe (jak w falloucie) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Hmm ja moglbym w Ultime 8 albo 7 part 1 i 2 :) hehe ale nie wiem czy pod XP'ekiem to pojdzie :) To byly gry niesamowity klimat i grywalnosc :) 8 miala jak na tamte czasy koszmarne wymagania bo wymagala chyba 8 mega pamieci i 486DX procka:) Edytowane 23 Lutego 2007 przez Elendir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja to lubię przyciąć w Diablo 1 i Diablo 2 z dodatkami jak nie mam nic innego na podorędziu. Jeszcze jednak mam własny brylancik tak do którego wracam często Prince of Persia Warrior Within. A tak to wiele innych ale juz nowych Half Life 2 Far Cry i wszystkie części Hitmana oraz kolejny brylant to Splinter Cell Chaos Theory i Double Agnet. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Tomb Raider 1-5 :) Edytowane 23 Lutego 2007 przez FSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Fallout Tactics przez neta - miód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 NFS Porsche - przeszedłem go ponad 20 razy :D Morrowind - klimat,fabuła,ta gra jest jak magnes.Kiedyś spędziłem przy niej niemal całe wakacje,aż wstyd sie przyznać ;) Unreal Tournament - mój pierwszy powazny fps,dynamika której zawsze brakowało q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Unreal Tournament - mój pierwszy powazny fps,dynamika której zawsze brakowało q3 :lol: rotfl :lol: Nie żebym mial coś do UT bo też w niego bardzo lubiłem pogrywać, ale czy z tą dynamiką nie jest przypadkiem odwrotnie ? :mrgreen: co do gier hmm... zawsze na dysku mam Warcrafta 3 i wspomnianego Q3 + CMPA bo lubię sobie pograć w necie i te gry nigdy mi sie nie nudzą, do starszych gier tez mam sentyment ale wiekszosc CD mi sie zgubila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Nie wydaje mi sie,ale prawde mowiac zawsze bylem lekko uprzedzony do q3. Kiedys troche w niego pogrywalem,ale najlepsze wspomnienia z tamtych czasow sa jednak zwiazane z ut i graniem po lanie w paru (czasem i -nastu) graczy :) Edytowane 24 Lutego 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) No to u mnie: HOMM 2 - zawsze mam zainstalowane, często wracam jak mam czas, najlepszy klimacik z całej serii M&M6 -zawsze mam zainstalowae ,wkońcu musze to przejśc, trwa to już ładnych kilka lat :D a po za tym klimacik wypaśny :cool: Transport Tycon Deluxe - najbardziej wypaśna gra tego typu, nadal rozwijana przez jej fanów Quake 2 - najlepiej grywalna IMHO część serii, i nie ma jak to DM na q2dm1 ;) I rzadziej już Fallout, Baldur, Starcraft i Red Allert, Morrowind i NFS Porshe :) Edytowane 24 Lutego 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 nfs high stakes :D kolejne czesci (poza porsche) to gry w ktore raz sie zagra i wystarcza, w nfs4 mozna grac bez konca dzieki dodatkom w necie :) a z fps to czasami kłak3 lub ut2k3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) q3 Curse of Monkey Island mafia W sumie jest duzo tytułow do ktorych miło sie wraca, ale mafia to jest cos niesamowitego, wracalem juz tyle razy ze nawet nie licze i za kazdym razem bawilem sie coraz lepiej ;] Curse of Monkey Island też swietnie sobie odswiezyc co jakis czas ;] Edytowane 24 Lutego 2007 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 u mnie top clasic to zdecydowanie jagged alliance 2 - gra ktora przechodze bez konca poza tym: Unreal Tournament 2004 przez internet, Worms Armageddon, HOMAM3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 startopia (ciekawe czy ktos to jeszcze pamieta...) transport tycoon deluxe bomberman quake3 batllefield 1942 / vietnam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...