samarskun1 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 cześć nie mam pieniędzy i żyje w nędzy a muszę zmienić płyte bo mam kt266 i mój jiuhb bo odblokowany się marnuje. W związku z tym mam pytanie która płyta z możliwościa podnoszenia vcore jest tania ma zablokowane pci/agp lub dzielnik 1/6 przy 200. Tematów o płytach było multum ale trudno coś znależć na ten konkrentny temat a szukałem oj szukałem. No i oczywiście w grę wchodzi jeszcze zmiana mnożnika. Chodzi mi o standartowy bios bo nie umiem flashować i wszystkie zmiany z biosu a nie żadne druty, zworki itp. Za wypowiedzi będe wdzięczny a jeżeli wątek już był trudno przepraszam po to jest to forum żeby się pytać. Pzdr for all i czy asrock k78sx ma blokadę pci/agp czy dopiero po wgraniu jakiegos biosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Epox 8KRAI, a taniej to juz niebedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 mówisz że nie ma taniej bo te 280 zł za epoxa jak dla mnie to nie tanio, wiem że płyta miodzio do oc tylko cena wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 jak kupisz tanią to jakos podzespolów nie hnajlepsza .. a ECS L7VTA czy jak mu tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ECS niema zmiany mnoznika :/ ,mozna hardcodowac ale samar zaznaczyl ze niechce sie w nic takiego bawic.A epoxa widzialem nawet za 250, no naprawde trudno cos dobrego po nizszej cenie znalesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 jak by ktoś znał tańszą alternatywę to proszę o wpis, ale i tak łyknę chyba tego epoxa bo od miesiąca się do niego szykuje. Kupiłbym abita nforce ale trza jeszcze ram bo tylko 256 mam,cooler, i dlatego tak żyłuje tego hajsu chociaz wiem że ten epox ma zajebisty bios i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...