-=[DeMoN]=- Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Siemka, od jakiegos czasu pieprzy mi sie wszystko. Kupilem Athlona XP 2600+, plytke Gigabyte KT600 no i DDR'ki. Wlaczam kompa wszystko git, ale kiedy chce zagrac w jakas giere lub wlacze 3d marka to po 5 min gry robia sie biale plamki. Wiec pomyslalem ze cos mi sie przegrzewa sprawdzilem w biosie to mam 60-67*C na procku ( sporo ), natomiast druga temperatura jest dobra. Po okresie okolo 5 - 7 dni kupilem nowy wiatrak GlacialTech diamond 2100 z miedzianym radiatorem, 24k złoto ( aby miedz sie nie utleniala ) no i niby obnizylo mi o te 7 stopni ale nadal skacze mi temp. od 59-61. Wkurzyc sie mozna ale wkoncu doczytalem gdzies na forum ze moze to byc wina zasilacza (mam noname 250W) no i patrze w AIDA to na linii 12V jest 13.8V, dla pewnosci sprawdzilem jeszcze innymi programami i na koncu w Biosie. No to kicha. Teraz pada pytanie: Czy to jest wina zasilacza? Moze za slaby pod ta plytke jest? Jaki proponujecie? A jezeli to nie wina zasilacza to czego? Za wszelka pomoc THX. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Idz do sklepu kup normalny zasilacz. Ciesz się ze Ci jeszcze na tym wogóle komputer działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=[DeMoN]=- Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no kupilem sobie nowy zasilacz niby jeden z lepszych i dalej to samo nie wiem co mam zrobic, kurde non stop mam 61*C wkurzyc normalnie sie mozna. PLZ poradzcie cos;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zasilacz "niby jeden z lepszych" Zasilacza o takiej nazwie nie slyszalem jeszcze. Moze sie wiecej o nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Przeciez wiadomo ze Codegen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zasilacz "niby jeden z lepszych" Zasilacza o takiej nazwie nie slyszalem jeszcze. Moze sie wiecej o nim? modecom 350 watt bardzo dobre :wink: tylko ze http://www.tomshardware.pl/howto/20040122/...upplies-08.html wersja bez lampek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...