Skocz do zawartości
Kwiecień

Co sądzicie o tych wentylatorach ??

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam od niedawna wentylatorków 92/120mm do mojej nowej obudowy i natknąłem się na takie cuda:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25958583

Tanie, nowe, mają łożyska ślizgowe (nie będzie terkotania) i wdg. danych producenta nie za głośnie ale i tak by na 5-7V chodziły :)

Co o nich sądzicie ?? Tak bym sobie ze 4 szt. kupił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem tanie 120 z allegro (14pln sztuka) i na 12V wialy ok, choc do papsta im bylo daleko a i byly glosne. na 5-7V z glosnoscia bylo lepiej, ale praktycznie nie wialy i sie ich pozbylem.

jak bede mial troche kasiorki po zmianie mobo, to w dziure na topie budy w ktorej byla chlodnica wladuje sobie crystala z proline zwlaszcza, ze ostatnio potanialy dosc znacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no ja taki miałem ... po spalonym zasilaczu... na karcie graficznej sprawował się całkiem nieźle, choć robił troszqu hałasu... niestety spowodował on spalenie się 2 zasilacza, właściwie to ja spowodowałem, kiedy to podczas rozruchu kompa chciałem zmienić na owym wiatraczku napięcie :P

Ale była fajna iskra... i tak polecam PAPSTA

Don Korleone powoli rozpinał jej trójkątne guziki z cienkiej białej bluzki, w powietrzu czuło się zapach lawendy - Koniec odcinka 2. CDN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi