Kwiecień Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Szukam od niedawna wentylatorków 92/120mm do mojej nowej obudowy i natknąłem się na takie cuda: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25958583 Tanie, nowe, mają łożyska ślizgowe (nie będzie terkotania) i wdg. danych producenta nie za głośnie ale i tak by na 5-7V chodziły :) Co o nich sądzicie ?? Tak bym sobie ze 4 szt. kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 tez mam na nie oko ,ale wole zainwestowac w papsta :) bodajze Niemiec posiadal taki wentyl wiec moze cos napisac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Eeeee, nikt takich nie ma ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 mialem tanie 120 z allegro (14pln sztuka) i na 12V wialy ok, choc do papsta im bylo daleko a i byly glosne. na 5-7V z glosnoscia bylo lepiej, ale praktycznie nie wialy i sie ich pozbylem. jak bede mial troche kasiorki po zmianie mobo, to w dziure na topie budy w ktorej byla chlodnica wladuje sobie crystala z proline zwlaszcza, ze ostatnio potanialy dosc znacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Dobra. Wiem już że badziewie. Temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 A no ja taki miałem ... po spalonym zasilaczu... na karcie graficznej sprawował się całkiem nieźle, choć robił troszqu hałasu... niestety spowodował on spalenie się 2 zasilacza, właściwie to ja spowodowałem, kiedy to podczas rozruchu kompa chciałem zmienić na owym wiatraczku napięcie :P Ale była fajna iskra... i tak polecam PAPSTA Don Korleone powoli rozpinał jej trójkątne guziki z cienkiej białej bluzki, w powietrzu czuło się zapach lawendy - Koniec odcinka 2. CDN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...