birdman Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 dnia 4 czerwca roku 2004 o godzinie 16:05:53 The B Team wyslal swoja dziesieciotysieczna jednostke: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Gratulacje ;] nam jeszcze pare WU brakuje do 10000 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 No gratulacje dla chłopaków.... The B Team to jedyna grupa która poza KriS-em i Snap-em liczy tak naprawdę... pozdro i życzę następnych 10k choć jestem z innego Teamu.... no grupa w której ja licze tesh daje wu/week na waszym poziomie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 gratuluje. mam nadzieje, ze nie spoczniesz na laurach i bedziesz walczyl o nastepne certyfikaty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 No gratulacje dla chłopaków.... The B Team to jedyna grupa która poza KriS-em i Snap-em liczy tak naprawdę... pozdro i życzę następnych 10k choć jestem z innego Teamu.... no grupa w której ja licze tesh daje wu/week na waszym poziomie :) a co moze my tak na jaja liczymy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 No gratulacje dla chłopaków.... The B Team to jedyna grupa która poza KriS-em i Snap-em liczy tak naprawdę... pozdro i życzę następnych 10k choć jestem z innego Teamu.... no grupa w której ja licze tesh daje wu/week na waszym poziomie :) wasze forum znowu lezy widze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 prosze nie robic offtopicow! w ty temacie moza mowic tylko jacy fajni z nas kolesie i jak to fajnie ze liczmy dla tweaka :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Co jest ludzie? Zadamy pochwal !! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 No ja dolaczam sie do gratulacji ;] Nie mam prawie zadnego wkladu w to 10K (dopiero 3 dni z wami licze :wink: ), ale pozostaje mi walczyc o kolejne 10K w najlepszym teamie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 rzadzicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Cieszę się razem z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...