LordRene_PL Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 PILNE potrzebuje adresu email do allegro!!!! Pomocy!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymlorek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Gdyby ktoś był tak miły i podał, też mi bardzo zależy. mimo że kasa nie jest duza to nie chce zeby ktos mnie w *** zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 a mi facet klamliwy komentarz wystawil, zrobil ze mnie zlodzieja 10 zl, kiedy sprzedawalem rzeczy za kilkaset zl(larty graf, procki, plyty glowne) A w komentarzu do aukcji (Stary telefon komorkowy) napisal ze ukradlem mu kilkanascie zl :twisted: :twisted: :twisted: PLISSSSSSSS dajcie emila!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja też zostałem oszukany...ktos włamał mi się na konto wystawił sobie komentarz "pozytywny" moje konto zostało zablokowane!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 NIKT NIE WIE?????? Niemiec ty chyba masz jakis znajomych na allegro?? Masz emila??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymlorek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Nikt nie ma maila do allegro? Bardzo by się przydał bo człowiek nie daje znaku życia mimo zakończenia aukcji już dwa dni temu.. i musze coś z tym zrobić :/ Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 NIKT ie pomoze?????? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 http://www.allegro.pl/contact/contact.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Wystarczy kliknąć "pomoc"/"napisz do nas" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 oficjaknbie nie ma maila do allegro ale mozna powysylac maile do obsługi allegro . mozna je znalesc chocby w cafe .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...