Ram1rez Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mam problemik :oops: NIe wiem co zrobic aby dostać na Sony KV-21T1K włączyć kolorki :? Wiem że ma on PAL, SECAM, NTSC 3.58/4.43 (tylko dla wejści wideo) takie ma systemy kolorów :( Ale jak coś ustawie np. PAL to mam tylko szary obraz (na tym co w podpisie czyli GeForce4Ti4200 na sterach 56.64) Z karty wychodze kablem s-video a potem przejściówke i do TV za pomocą chinch. Może ktoś ma jakis pomysł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 na grafice tez ustawiles standard PAL? ja mialem na grafice domyslne NTSC i za pomoca zworki przestailem na tryb PAL i bylo juz ok. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja na graficznej nie mam zworki od pala... Chyba że chodzi o sterowniki bo w sterach to tego dużo jest :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 W sterowniku musisz ustawić PAL - a jaki to chyba nie ma roznicy :) ja jade na pierwszym lepszym / chyba Pal-D Belgium :) / / nie podam bo juz nie pamietam gdzie to w ForceWare jest :( ale bez problemu znajdziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 W sterowniku w standardzie powinno byc i raczej jest PAL, moim zdaniem zle ustawiany jest TV ja mam np podobnie w grundigu i na jednym eurozlaczu mam szary a na drugim kolor, musisz poprostu sie bawic nie znam tego TV wiec nie podam rozwiazania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 to ja sie podepne 8) mam jednoczesnie podpiety monitor i tv . czesto jak daje w sterowniku wykryj urzadzenie , to pc sie zawiesza i mam takie kreski pionowy i pozziome na monitorze (takie artefakty jak po za mocnym oc grafy) czemu tak sie dzieje? i nastepna rzecz , za nic nie moge ustawic zeby wlaczyc dual view , moge wybiera tylko albo tv albo monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Jeśli to jest cyfrowy telewizor to z reguły trzeba ustawić opcje sygnały wejściowego w telewizorze,a jeśli analog to sprawdź dla pewności ustawienia we właściwościach karty i spróbuj go także podpiąć pod inne wejście np.euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 to ja sie podepne 8) i nastepna rzecz , za nic nie moge ustawic zeby wlaczyc dual view , moge wybiera tylko albo tv albo monitor Zmien sterowniki i probuj na innych powinno to byc uzaleznione wlasnie od nich. A jesli to nie pomoze to po wlaczeniu klonowania w nview w opcji FUll Screen ktora sie pojawi po uaktywnieniu klona (powinna) daj tam secondary monitor wowczas jak wlaczysz film bedzie lecial sam film na pelnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...