adi_k Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 To byl ich najlepszy wystep od okolo 6 lat, jesli mnie pamiec nie myli. Zreszta jeszcze mecz o 3 miejsce ich czeka z Grecja :) Kogo najlepszy wystep od 6 lat? Holendrow? 4 lata temu w cwiercfinale rozpykali wysoko Serbie (5:1 lub 6:1 nie pamietam :P) A na Euro nie gra sie o 3 miejsce :P Nie ma malego finalu i dobrze. Jasne że nie ma i nigdy nie było! Holendrzy nie zagrali żadnego dobrego meczu na tym Euro i zasłużenie pojechali do domu, ciekawe kto pojedzie jutro?? Dowiemy sie niedługo.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 leeeee...grecja wygrala...a liczylem na czechow :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Goooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!! Grecja w finale!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ostatnie sekundy... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 GRECJA :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 A ja sie ciesze :) Będzie Grecja-Portugalia, Grecja wyjdzie i będzie miodzio :P Jedno słowo ciśnie mi się na język: A nie mówiłem ? :twisted: Pięknie !! Grecja MISTRZEM EUROPY (będzie ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja zakładam antyfanklub Grecji... kto wstępuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 A ja sie ciesze :) Będzie Grecja-Portugalia, Grecja wyjdzie i będzie miodzio :P Jedno słowo ciśnie mi się na język: A nie mówiłem ? :twisted: Pięknie !! Grecja MISTRZEM EUROPY (będzie ;)) Obyś mial racje, tylko nie Portugalia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 woooooooooooooow GRECJA , Panowie mecz otwarcia nam sie szykuje :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja powiem tak grecja Rulezzzzz i ciesze się, że jest w finale oj co tu dużo mówić Grecja znowu rozwali Portugalie :):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja zakładam antyfanklub Grecji... kto wstępuje ?z wielka checia.... a co do wygrania grecji to N/C :[ juz cos podobnego pisalem :P :P :P ale..... patrzcie i placzcie jak portugalia skobie [gluteus maximus] grekom :] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Bardzo się ciesze, że Grecja wygrała, a jeszcze bardziej, że Czechy przegraly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE WSZYSTKO TYLKO NIE WYGRANA GRECJII. TRAGEDIA!! PORAŻKA!! Biedne, kochane Czechy.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 nie no tragedia... oni przez 90min nie stworzyli zadnej dobrej sytuacji... gdyby sedzia byl normalny to byl by karny i grecy pregrali by mecz walkowerem przez czerwone kartki... zenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Wszyscy graja w pilke a na koniec i tak wygra druzyna ktora gra pod przewodnictwem niemieckiego trenera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 szkoda ze Czechy odpadly ! :( oby teraz Portugalia przegrała ! ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony Ronaldo - jak bym go spotkał na ulicy i miał pistolet to bym go zastrzelił ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Szkoda Czech... A taką miałem nadzieję ;( ;( ;( ;( ;( ;( Żeby chociaż 3 miejsce miały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 tam kurna byl karny... buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Eee tam mój faworyt odpadł, nie mam na kogo liczyć w tym finale... ewentyualnie będe liczył na Grecję ale nigdy na Portugalie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Żeby chociaż 3 miejsce miały... :?: Na Euro nie ma i nie bylo finalow pocieszenia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Nie wiem co niektórzy z Was widzą w grze Grecji...... Przecież to jest najgorszy futbol jaki może być. Gra nastawiona na defensywę, praktycznie bez ofensywnych akcji i strzałów na bramkę. Zauważyliście, że kiedy jakiś z napastników Czech dochodził do piłki natychmiast był faulowany? Niezbyt dobrze świadczy to o klasie zespołu, który dochodzi do finału ME. Beznadziejnie sędziował wczoraj Colina. Nie powinien żałować kartek przy faulach taktycznych, no i ten karny jeszcze :x . Teraz w finale mimo wszystko chociaż nie zabardzo lubię to kibicuję Portugalii. Niech wreszcie rozwalą grających prymitywny futbol Greków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 teraz toja sie modle aby grecja nie wygrała bo co to będzie w PZPN-ie :) jak sie dowiedzą że po wygranej nad grekami mogliśmy wygrać całe ME ... i odrazu będą męczyć szwedów ( moja ulubiona drużyna 2 , na 1 miejscu ofc CZECHY ) że specjalnie Polski nie puścili . ehh ale to był fuks grecja ma szczęście i tyle , a pan Colina którego lubiłem za trafne decyzje to chyba oślepł przez te pare dni , nie widzieć faulu na Kollerze , Boże ty to widzisz i nie grzmisz ?? ale i tak dla mnie CZECHY THE BEST ... a szczególnie Nedved , Baros i Ujfalusi miejmy nadzieje że Ronaldo skopie [gluteus maximus] h*** spod Aten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no nie jak juz wczesniej pisałem nie ma bata zeby grecy wygrali ME bo janas tak obrosnie w piorka ze hey bo przecie wygrał z ME a,, nam potrzeba nowego trenera kadry .. co do porazki czechow no to nieżła kupa bo IMO oni najbardziej załugiwali na ME BTW sedziewanie coliny pozostawiało wiele dozyczenia zwłaszcza w 1 polowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Cuda się jakieś dzieją w tej piłce 8O Jak to jest, że drużyna, która przez cały mecz nic nie pokazuje i jak Rejtan broni wyniku nagle takim fartem pokonuje zdecydowanie lepszą, lepiej grającą i zgraną druzynę? Aż się sam sobie dziwię, że żal mi Czechów. Nie przepadam za nimi ale po prostu za takę grę ten finał należał im się jak psu kiełbasa. Rozumiem, mogli przegrać po fatalnej grze i kompromitujacych błędach. Ale to jakim sposobem zostali pokonani po takim pokazie wspaniałego futbolu to aż smutne, przykre i niesprawiedliwe.... Denerwuje mnie ta Grecja. Grają ja szczury. Zero odwagi, polotu i tylko szukanie dziury do ukąszenia. Jak tak ma wyglądać gra ewentualnego mistrza Europy to ja wysiadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Cuda się jakieś dzieją w tej piłce 8O Jak to jest, że drużyna, która przez cały mecz nic nie pokazuje i jak Rejtan broni wyniku nagle takim fartem pokonuje zdecydowanie lepszą, lepiej grającą i zgraną druzynę? ... dzieje sie tak przez najgłupsza rzecz jaka kiedykolwiekj w piłce wymyslono amianowiecie poje... niespra... idotyczne ..&^$%*&%^ zasady złotego czy srebrnego gola . jak sie gra to sie gra do konca Q$%# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ja tam bede trzymal kciuki za Grekow :P Mozna miec pretensje za defensywny styl gry do Holendrow czy Anglikow, druzyn ktore maja potencjal w ofensywie. Grecja nie ma takiej sily ognia poprostu i musza kombinowac. Gdybysmy my zrobili to co Grecja robi teraz w identycznym stylu to wszyscy by z was pisali jak pieknie Polacy graja w obronie i ze zasluzenie graja w finale :P A w pilce nie bylo, nie ma i nie bedzie sprawiedliwosci. Moze dlatego Amerykanom poraz drugi liga zawodowa padla? Bo kibic widzi ze jakas druzyna jest lepsza a jednak przegrywa. W koszu, siatce i innych dyscyplinach jak druzyna w danym meczu jest lepsza to wygrywa ale nie w pilce :mrgreen: Tu trzeba miec jeszcze kupe szczescia i dlatego mi sie podoba ta dyscyplina bo zawsze jest nadzieja ze Polska jeszcze pokaze hehe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Grecja juz jest przynajmniej wicemistrzem europy 8O - moim zdaniem nie zasluzyla na ten tytul Cos dziwnego sie dzieje sie z pilka nozna, kiedys nie do pomyslenia bylo zeby takie druzyny dochodzily do finalu. Do tego mozna dolozyc czeste niezrozumiale decyzje sedziow psujace widowisko (i niezle wku...ce) Mam nadzieje ze w finale wygra prawdziwa pilka reprezentowana przez Portugalie- chodz i tak ich nie lubie, ale lepiej zeby to oni wygrali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Cuda się jakieś dzieją w tej piłce 8O Jak to jest, że drużyna, która przez cały mecz nic nie pokazuje i jak Rejtan broni wyniku nagle takim fartem pokonuje zdecydowanie lepszą, lepiej grającą i zgraną druzynę? [...] niewykozystane sytuacje sie mszcza ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Szkoda Czechów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Czesi mieli tyle sytuacji..... A Grecja przez 90 minut miala po jedna na kazda polowe ale nie tak klarowne jak Czesi. Skutecznosc Grekow jest Boska :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...