jarro Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Witam.Mam karte graficzna Asusa V8420 GF4 Ti 4200.Moze ktos z szanownych forumowiczow posiada ów model?Jakich sterownikow uzywacie?Czy ogolno dostepne Nvidii czy tez innych specjalnie napisanych dla tej karty?Prosze o wypowiedzi na ten temat.Pozdrawiam,Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 oto link http://www.asus.com.tw/support/download/it...uxe&Type=Latest wybierz wersje i sciagaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mam pytanie odnośnie sterów np. NV 56.64. Mam takie zainstalowane ostatnio do GF 4200, ale nie mają opcji podkręcania. Jednakże słyszałem, że w rejestrze można odblokować funkcję podkręcania ram i core. Proszę o podanie ewentualnie linka do strony na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 coolbits > wpisz to w googlach lub nawet wyszukiwarke forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...