Gość Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Olsztyn AMD Team vs uff...AR Olsztyn AMD Team vs Forest kila zbila & Bartex16 & Muczos Kozaks TEAM Konkurs (od 1 czerwca): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 o dzisiaj to moj pierwszy post w statystykach i do tego jestem w pierwszej 10.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 dwie jednoski wiecej i jestesmy przed Forrest kila zabila :evil: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 fajnie wyglada Tweak vs barwiki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 FiDO jak zawsze spisal sie na 6 :) Moderatorzy - przyklejac :!: Tweak juz na 11. miejscu w Polsce :) Damy rade jeszcze troche awansowac, wiec do liczenia :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 fajnie :D wreszcie nie jesteśmy przedostatni w "zielonej" ekipie :D a i fajne są te staty, jednak mam pytanie do Fida - co się stało z wykresem Olsztyn AMD team vs Forest Kila ... ? bo już od kilku statystyk nie ma tego, a walczymy łeb w łeb :D (w przyrostach, bo WU jeszcze koło 180 nam pozostało straty) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Coś mój Team mało liczy bo oprócz jednostek które ja wysyłam mamy dziennie jeszcze 3-4. Jak tak dalej będzie to chyba sobie podaruje i wróce do samotnego liczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Aragorn, zawsze możesz się przyłączyć do jakiegoś teamu :D np. Forestów czy Olsztynian, :D (jednak polecam ten pierwszy wybór) :D obecnie liczymy na max`a i nikt się nie oszczędza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 co się stało z wykresem Olsztyn AMD team vs Forest Kila ... ? bo już od kilku statystyk nie ma tego, a walczymy łeb w łeb :D (w przyrostach, bo WU jeszcze koło 180 nam pozostało straty) :DJak to nie ma? :lol: A tak powaznie do nie docenilem Was jak chyba z 2-3 tygodnie temu mieliscie spore straty do nich (dodatkowo duzo mniej liczonych WU) i myslalem, ze juz stracilo to sens, ale jednak daliscie rady :) sorki :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ja juz zwracalem uwage na brak naszego wykresu w zeszlym tygodniu. nasza rywalizacja polega obecnie na utrzymywaniu stalego odstepu wynoszacego 180-200WU i nie zanosi sie na zmiany, ale bedziemy sie starac, zeby to zmienic ;] Aragorn => zapraszam do nas jak nie chcesz tak sam liczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 heh jak zwykle zies sie czaje z tylu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Coś mój Team mało liczy bo oprócz jednostek które ja wysyłam mamy dziennie jeszcze 3-4. Jak tak dalej będzie to chyba sobie podaruje i wróce do samotnego liczenia.aragorn a nie mówilem, dołacz do mnie ja tez nie licze dużo ale zawsze coś, staram sie jak moge to ze moi koledzy to olewaja to ja juz sil do tego nie mam zaprqaszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 hehe lol jak Aragorn powiedział swoje to wszyscy proponują mu swą "pomoc" hehe lol :D a i ciekawe jak długo będzie się utrzymywać ta 180-200 Wu przewaga Olsztyna nad nami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 e tam po prostu mial sie przylaczyc do mnie ale sie spuźnilem i teraz zapraszam go ponownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Aragorn licz dalej z nami. tarpaN wrócił chyba do nas, to będziemy mieli ok. 20 WU/day. A kto tam jeszcze na Twoje stare konto liczy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Wrócił na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Sam sobie sterem i żeglarzem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Hejka :) Co się działo w "Barwkomp" bo widze że mieli jakieś przetasowania?? Zresztą nas to też nie ominęło?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 A działo się działo, do dzisiaj jeszcze w postach popiarduje i popiskuje na ten temat ;) Myślę, że w następnych statach będzie w zespoliku zeberki jeszcze lepiej podkręciłem Durona 1600@2100 dotąd szedł jako 1920 (12*159) teraz (12*175) Średnio liczył WU 3h teraz powinien wyrobić się w 2h 30min :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 czy w jutrzejszej statystyce moglbys zamiescic porownanie mojej druzyny i "reszty" :?: (tych z ktorymi "walcze") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 zdefiniuj pojecie reszty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 reszta to bedzie: Olsztyn AMD Team Spider& Dream Team :) Forest kila zbila & Bartex16 & Muczos Kozaks TEAM najlepiej na jednym wykresie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 jak już to proponuję taki system - wykres wszystkich teamów z zaznaczonymi WU (znaczy wszystkich liczących jeszcze i to sporo) a niżej porównania przyrostów też w formie wykresu :D chyba że jest to a> pracochłonne b> głupie c> z innego powodu BE wtedy ja już nic nie móie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jesli dobrze Cie rozumiem, to ma to wygladac tak jak teraz sa wykresy rywalizacji, tzn. osobny do ilosci WU i osobny do przyrostow. Jesli tak to wlasnie tak to bedzie wygladalo bo ja sobie moge zrobic rywalizacje dowolnej ilosci kont ;) (oczywiscie w ramach zdrowego rozsadku, zeby wykres byl czytelny) PS. dzisiaj staty moga byc troche pozniej, a moze nawet dopiero jutro rano/w poludnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...