Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 09-06-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie :D wreszcie nie jesteśmy przedostatni w "zielonej" ekipie :D a i fajne są te staty, jednak mam pytanie do Fida - co się stało z wykresem Olsztyn AMD team vs Forest Kila ... ? bo już od kilku statystyk nie ma tego, a walczymy łeb w łeb :D (w przyrostach, bo WU jeszcze koło 180 nam pozostało straty) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aragorn, zawsze możesz się przyłączyć do jakiegoś teamu :D np. Forestów czy Olsztynian, :D (jednak polecam ten pierwszy wybór) :D obecnie liczymy na max`a i nikt się nie oszczędza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co się stało z wykresem Olsztyn AMD team vs Forest Kila ... ? bo już od kilku statystyk nie ma tego, a walczymy łeb w łeb :D (w przyrostach, bo WU jeszcze koło 180 nam pozostało straty) :D

Jak to nie ma? :lol:

A tak powaznie do nie docenilem Was jak chyba z 2-3 tygodnie temu mieliscie spore straty do nich (dodatkowo duzo mniej liczonych WU) i myslalem, ze juz stracilo to sens, ale jednak daliscie rady :) sorki :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz zwracalem uwage na brak naszego wykresu w zeszlym tygodniu. nasza rywalizacja polega obecnie na utrzymywaniu stalego odstepu wynoszacego 180-200WU i nie zanosi sie na zmiany, ale bedziemy sie starac, zeby to zmienic ;]

Aragorn => zapraszam do nas jak nie chcesz tak sam liczyc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mój Team mało liczy bo oprócz jednostek które ja wysyłam mamy dziennie jeszcze 3-4. Jak tak dalej będzie to chyba sobie podaruje i wróce do samotnego liczenia.

aragorn a nie mówilem, dołacz do mnie ja tez nie licze dużo ale zawsze coś, staram sie jak moge to ze moi koledzy to olewaja to ja juz sil do tego nie mam

zaprqaszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A działo się działo, do dzisiaj jeszcze w postach popiarduje i popiskuje na ten temat ;)

Myślę, że w następnych statach będzie w zespoliku zeberki jeszcze lepiej podkręciłem Durona 1600@2100 dotąd szedł jako 1920 (12*159) teraz (12*175)

Średnio liczył WU 3h teraz powinien wyrobić się w 2h 30min :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak już to proponuję taki system - wykres wszystkich teamów z zaznaczonymi WU (znaczy wszystkich liczących jeszcze i to sporo) a niżej porównania przyrostów też w formie wykresu :D chyba że jest to

a> pracochłonne

b> głupie

c> z innego powodu BE

wtedy ja już nic nie móie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli dobrze Cie rozumiem, to ma to wygladac tak jak teraz sa wykresy rywalizacji, tzn. osobny do ilosci WU i osobny do przyrostow. Jesli tak to wlasnie tak to bedzie wygladalo bo ja sobie moge zrobic rywalizacje dowolnej ilosci kont ;) (oczywiscie w ramach zdrowego rozsadku, zeby wykres byl czytelny)

PS. dzisiaj staty moga byc troche pozniej, a moze nawet dopiero jutro rano/w poludnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...