Socham Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja jestem LoLeM i chyba kupie:D:D:D::D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Sprzedający ma niezły humor :D Ale ten kto kupi i nie odbierze, będzie miał szanse na super NEGATYWA a to juz nie jest smieszne...Trzeba pomyśleć, zanim się zalicytuje dla jaj :!: Ale co mi tam - nie mój okręt, niech tonie - jak powiedział pasażer na Titanicu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zwykły żart,... ...ale prowizja będzie realna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zauważ że sprzedający ma zero komentarzy. Wlazł na allegro przypuszczalnie żeby tylko zrobić ten wałek. Normalny user raczej tego by nie zrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...