donio Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Hej mam takie pytanko. Jest możliwość zobaczenia archiwum po usunięciu go? Wie ktoś może w jakim pliku archiwum jest zapisywane? Bo mi się wydaje że gdybym znał nazwe pliku to wtedy przez jakiś program do odzyskiwania danych bym znalazł plik i mógł zobaczyć. Pozdro donio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Archiwum jest w pliku archives.dat. A mieści się on w katalogu z profilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 moze to pomoze http://www.powergg.digi.pl/download.php?id=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 No znalazłem na tej stronie co mi podałeś jakiś program dat2txt tyle tylko że on jakiś zwinięty jest i nie mam pojęcia jak go użyć może ty wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...