Skocz do zawartości
djjaku

Zawieszanie aplikacji przy odczycie z dysku, katalogu, etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Sluchajcie mam taki maly ale straszliwie uporczywy problem - zrobiłem sobie płytkę XP+SP1+rozne programy, tak jak jest to opisane na http://unattended.msfn.org/ , zainstałowałe, wszystko chodzi tak jak powinno, ale jest jedna mała QPA - aplikacje mi sie zawieszają przy pokazywaniu okienka wyboru folderu, np. wlaczam winampa biorę wczytaj listę i siedzi, to samo photoshop - save as i zwiech :( denerwuje mnie to straszliwie bo

a)nie moge nic ściagac (problem jest i w IE i w Operce)

b)nie moge nic zapisywać z aplikacji

nawet wczoraj jak instalowałem Bloodrayne'a to na 100 % była zwieszka. Podpowiedzcie czym może byc to spowodowane, przywracałem system, odinstalowywałem instalowałem no nic nie pomaga :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalowałeś jakieś dodatkowe aktualizacje oprócz sp1?

Ja mam płytę z sp1, wszystkimi aktualizacjami wydanymi do lutego tego roku, stery do grafy, monitora, dzwięku, kilka dodatkowych programów i zadne problemy nie wystepują.

Tyle że ja nie robiłem plyty dokładnie tak jak jest na tej stronie(kiedy ja robiłem był tam trochę inny opis) ale troszke zmieniłem kilka rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, tylko sp1 no i oczywiscie sterowniki, system jest świeżutko po instalce :| nie mam pojecia od czego tak sie dzieje a denerwuje mnie to straszliwwwwieee

czy to może być jakiś wir? (NAV 2004 + mks online + Ad Aware 6 nic nie wykryły)

Ps: czy moze miec znaczenie to ,ze co jakis czas nav pokazuje mi jakas zmiane w svchost.exe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm Odwiedziłem tą stronkę o której mówicie i muszę przyznać że to bardzo interesujące jednak poziom znajomości języka angielskiego jakim obecnie dysponuje powoduje że nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe :( Czy znacie linki do jakiegoś polskiego odpowiednika tej strony :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi