piotres Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Witam Czy w cenie do 180 zl kupie jakis wydajniejszy i ladniejszy blok od Nukleona N2 v2 :?: :?: ??? Ile kosztuje Uriel i gdzie w warszawie/w necie go mozna kupic :?: ??? Co jest lepsze Nukleon N2 v2 (12-12-12) czy Uriel w najtanszej wersji :roll: ??? Bo oba mi sie podobaja tak samo (poprostu cuda :P ) -tylko nie wiem czy Uriel ma w topie miejsce na diody ? A moze jest jakis inny blok w tej cenie z topem z plexi o podobnej wydajnosci (3 krocce) o ktorym nie wiem ? A moze ktos ma na sprzedaz ktorys z tych blokow - jakby co to oferty na maila prosze :wink: ! pozdrawiam i prosze o rade piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 chlpoaki z realitnet.pl wystrugali ostatnio bloczek ktory jest podobny do uriela i jak plotka glosi jest od niego wydajniejszy. woecej szczegolow tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 chlpoaki z realitnet.pl wystrugali ostatnio bloczek ktory jest podobny do uriela i jak plotka glosi jest od niego wydajniejszy. woecej szczegolow tam. "Strona o podnaym adresie nie istnieje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 chlpoaki z realitnet.pl wystrugali ostatnio bloczek ktory jest podobny do uriela i jak plotka glosi jest od niego wydajniejszy. woecej szczegolow tam. "Strona o podnaym adresie nie istnieje" to cos sie padlo serwerowi, bo dziala normalnie. adres to: http://realitynet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 hm faktycznie realitnet.pl nie istnieje ale juz realitynet.pl tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 drobna literowka :P zreszto wczoraj bylem troche "zmeczony" jak to pisalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 @piotres zobacz taki blok: http://mcs.pc.pl/news.php?id=194 niedlugo powinien byc w sprzedazy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehow Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No i sa jeszcze www.bloki.pl Swoja droga zastanawia mnie dlaczego bloki.pl zdaja sie byc "w cieniu" mcs. Jakos sie o nich nie mowi :? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mniej "wyczesany" wyglad. A jak wiadomo wiekszosc ludzi na to patrzy. Zdaje sie, ze spora czesc spoleczenstwa mysli, ze bloki z bloki.pl ;-) sa recznie dlubane... . Po trzecie - sam nie wiem... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 fotki spidera EX w porownaniu z urielem rev2. uriel mial juz troche zasniedzialy spod a spider byl tylko co rozpakowany z paczki. sami ocencie. wydajnosc wg. Power By AMD jest zblizona: www.oc-progz.prv.plfotko/spider fotki duze i serw ostatnio chodzi-nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 fotki spidera EX w porownaniu z urielem rev2. uriel mial juz troche zasniedzialy spod a spider byl tylko co rozpakowany z paczki. sami ocencie.khem, khem ... oceńcie ... co ? okładkę czipa ? bo te zdjątka troszku ... nieostre, co najwyżej moge stwierdzić że wole spidera bo lutowany (mam osobisty uraz do plexowych topów) www.oc-progz.prv.plfotko/spidera dokładnie : http://www.oc-progz.prv.pl/fotko/spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehow Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja mam spidera i jestem z niego zadowolony. Tzn, bede jak go zamontuje :D. Bloki.pl maja nizsze ceny niz mcu. Poza tym prowadza aukcje na allegro, gdzie mozna ich stuff dostac jescze taniej. Czesc rzeczy kupilem w sklepie, czesc z allegro i wyslali mi jedna paczka. Woda w obu blokach przeplywa tak samo, wydajnosc podobna. To ja biore ten tanszy. Mi na wygladzie nie zalezy. Kto sie bedzie schylal, zeby tam zagladnac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...