MaKaR Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 jestem normalnie z siebie strasznie dumny że doliczyłem wkońcu do 1k WU od kiedy strom mnie opuscił w liczeniu jest cięzko :P ale sie udało jak widac po mojej nazwie próbowałem kołowac nowch uzytkowników x razy nazwe zmieniałem ale nie licza co zrobić no Start licz odda 1 jednostke raz na 2 dni a tak poztym sam licze :P jesczze musiałem dzisiaj troszku skecić proca bo temperatura no dworze mnie dobija jakby ktos chciał pomóc mi w liczeniu to zapraszam : http://members.lycos.co.uk/makarek/setihide.exe ( w zakłdce settings wlączyć startowanie z winda dodam że klient jest niewidoczny :D nie ma ikonki w tray'u) http://members.lycos.co.uk/makarek/seti.exe (rozpakowac do c:program files i w setidriverzez zmienić cache size na 10 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 normalnie cycus jestem z ciebie dumny :) powered by EZN ;) yhyhyh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 a co :D wiem że ty tyle dziennie liczysz ale mi nikt nie chce pomóc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 congratulations ;] Olsztyn AMD Team ma to juz za soba ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 hehe no ładnie 1000 to brzmi dumnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 owoce ciezkiej pracy smakuja najlepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 dzięki wszytkim :D jestem z siebie dumny własnie sie dołaczył kumpel do mnie ze swoim duronem 1,6 24 na dobe który był pod wrazeniem że tyle policzyłem może bedzie na stałe liczył sie obada :D ps. tak skormnie chciałem jesczez dodoac że polska wróciła na 7 miejsce w rankingu swiatowym i znów kopiemy dupe żabojadom tak trzymać :D:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 gratuluje, gratuluje. my juz celujemy w 2500WU. jak dobrze pojdzie to w ciagu tygodnie dojdziemy tam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 widac efekty pomocy kumpla dzisiaj już 9 jednostek :P zaraz bedzie dziesiąta :P jak ktoś chce mi jesczez pomóc to linki do liczydeł sa w pierwszym poscie jak pomagacie mi to dajcie znać w topiku albo na priva ps. tak swoją droga kozacko być lepszy od 95,146% ludzi liczacych seti :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 no gratulacje, ja tez sie pochwale i jestem lepszy od 98,057 % ludzi liczących seti :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a ja jestem na 4 miejscu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 i kogo to obchodzi birdman ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 :D jak to kogo wszystkich, gratulacje ostro liczysz ja też tak chce :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 zasadniczo to mnie upadate: dzieki fuxmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 my jestesmy lepsi niz 97,401% ;] Birdman => gratuluje, ale i tak kiedys Ciebie dopadniemy ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 no ja mam juz 98,074% :D :D >> birdman nie ma za co trzeba sie cieszyc jak inni sie cieszą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 niemiec -> czekam z niecierpliwoscia aha 99.688% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Też jestem pełen podziwu :) zresztą jestem pełen podziwu dla wszystkich co przeszli 1k i idą dalej. Ciekawy jestem czy w Orionie Tweak.pl przed zakończeniem seti wejdzie do tabeli teamów. Jeszcze raz moje gratulacje i by następny 1000 był policzony dwa raz krócej znaczy się niech tam jakiś AMD64 zagości pod Twoim dachem :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 jak juz to 99.901% ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 cicho mnie tu prosze bo ostatnio tez rozpoczełem pochód na wyżyny patrzcie na moje staty nie wiem jak to sie dzieje ale jest git :P wczoraj zrobiłem nowy mój rekord 46WU na dzień :P poprzednio było cos 22WU chyba :D dzisiaj może bedzie lepiej :?: ps. aha jestem juz lepszy 95,503 % typa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ja od 98,105% i tez wracam do formy czyli kolo 20wu/dzien :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 uważaj bo jak wszytko pójdzie ok to ci sie dobiore do skóry ale naprawde nie wiem kto ze mna liczy :P wiem tylko o durniu 1,6 i 1,3 no i mój antus 166x12,5 a reszta skąd z nieba ?? w tym tepie za około 105 dni cię wyprzedze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;]my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;]my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;] a ja za 80 dni :P :D:D:D a tak poztym mam nowy rekordzik z wczoraj :P 47 WU :D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;]my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;] a ja za 80 dni :P :D:D:D a tak poztym mam nowy rekordzik z wczoraj :P 47 WU :D:D:D:D:D obecnie do fuxmena brakuje nam tygodnia. wy wczoraj tez nowy rekordzik wykrecilismy pod tytulem 186WU ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...