LordRene_PL Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Kupilem cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26785146 Dobre do mojego konfgu? A2500+Barton, Epox 8rda3i, 2x512 Mb TwinMos, WD800JB, CDRW Samsung, Winfast GFX 5900XT, do tego mam jeszcze kontroler Zalmana ZM-MFC1 i do niego mam podlaczone: 2x80mm na zasilce(regul. 7 lub 12v), 2x80mm wyciagajace powietrze z obudowy(jeden pod zasilka drugi u gory, komin regul. 7-12v), 1x80mm wciagajacy powietrze z przodu obudowy, no i wentyl na SPIRE WHISPHERROCK IV(regul. 7-12v), wentyl na grafie. W sumie 6 wentyli. Czy ten nowy CHIEF to uciagnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Sam pare dni temu kupilem ta zasilke i powiem tyle, nie mam tak konkretnego kompa jak Ty ale zasilacz spisuje sie super napiecia trzyma idealnie nic nie spada itd do tego cichutki jednym slowem wypasik nie wiem czy jest lepszy od poprzednich modeli bo nie znalazlem jeszcze zandych testow z tym modelem .Jesli chodzi o mnie to polecam ten zasilacz p.s. jedyne co mnie troszke denerwuje to dlugosc przewodow ,bo nie moge sobie z nimi poradzic i upchac ich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 poradzi sobie - musi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Poradzi sobie, ale jak chcesz mieć zapas mocy to kup 420W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 CHCIALBYM :D Ale narazie jestem splukany z oszczednosci, komp to nie jedyne hobby(jeszcze zostaje modelarstwo i ono tez kase ciagnie), a zona mowi ze szlaban narazie na moje zakupy :twisted: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 spoko da rade miałem podlaczonego do siebie ta zasiłke na tym kompie co w podpisie t oz twoim sobie tez da rade :) a mam tez 2 x80mm nawiew i 2 x 80mm wywiew + procek+karta +i czsem 3 twardziel wszystko 100% stble na tym 360w bez mrugniecia okiem ci to pocignie :) spoko mozesz go brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...