Kubuch Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Problem 1. Instaluje sobie Colina 4 (zawiera się na 4 CD). Wrzucam 1 cd instalka leci. Po chwili instalator woła o 2 cd. Wrzucam instalka leci dalej a po chwili windows woła, że zabrałem mu cd 1 z którego on instalował i kończy instalację. Zgłupiał?? Problem 2. Ta winda robi mi autostart wszystkich płyt cd. Niby zaznaczyłem we właściwościach napędu żeby nie podejmował żadnej akcji dla wszystkich typów płyt a on dalej swoje-po wrzuceniu płytki otwiera ją. JA NIE CHCE! Gdzie to wyłączyć?? Mój napęd LiteOn Combo LTC 48161 (48x24x48x16) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 1. Skopiuj wszystkie pliki do jednego fldera na dysku i uruchom instalator. U mnie na instalacji CMR4 z płyt sie windows wieszał. 2. Wyłącz autostart jakims tweakerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...