teuton Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 halo, Planuje to cudo zainstalowac na płycie ABIT IC7. Podobno jest to niesłyszalne i dobrze chłodzi. Czy ktos to testował i może potwierdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Może podaj jakiś link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 http://4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=819 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 http://4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=819 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 O ile mi wiadomo to Abit IC7 ma chipset i875P, a w linku, który podałeś jest napisane, że ten Tiger 1 jest przeznaczony dla chipsetu i845. Także nie wiem jak by było z jego mocowaniem, może pasować lub nie. Ma po bokach jakieś zapinki, mogą nie pasować. Sam zestaw wygląda na solidny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Tiger 1 jest polecany przez VR-Zone.com więc powinien być cool: Overclocking of a Pentium 4 processor (Northwood core) basics "you better get a decent chipset cooler like the ThermalTake Tiger." Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 W 4max.pl powiedzieli, ze na moja płyte pasuje i nie nalezy sie sugerowac tym, ze jet tylko na chipset 845. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...