Frango Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 tak jak w temacie ciekawi mnie czy komus sie udalo skutecznie usunac Windows media playera 9.0 w winie xp pro ?? jesli tak to jak ?? :) :?: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 No ja skutecznie usunałem WMP9. Zastapił go WMP 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 panel sterowania/dodaj usun/skladniki systemu i usuwasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 panel sterowania/dodaj usun/skladniki systemu i usuwasz :lol:Tylko skróty, program pozostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...