Skocz do zawartości
metal

Ford GT40 2002 !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno saab ma mniej wspólnego ze sportem niz ford. jesli mówilibysmy o przemysle lotniczym to inna sprawa...

A czy ja cos pisalem ze ma ?

Napisalem ze za te pieniadze to wmiare szybka bryka :) A przedewszystkim bespieczna :)

Ale coz pewnych spraw osoby nie milujace danej marki nie sa wstanie pojac :)

To jest moje skromne i dosc realne mazenie :)

Dołączona grafika

I nie podniecam sie czyms co jest tak odlegle ja moja starosc :)

Ale najbardziej kreci mnie ta opcja :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne są stare bryczki, ale mnie kręci :twisted: Subaru Impreza :twisted: .

mówisz oczywiscie o modelu tym z 211 ps bo te zwykłe to w ogóle mnie nie kręcą...

koles mial , potem sprzedal kuzajowi (jeszcze wtedy nikt nie wiedzial kto to jest) a teraz koles się chwali że kuzaj na jego aucie tak nauczyl się jeżdźić, gdyby nie jego impreza to.... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za cene takiej imprezy to bym wolal kupic kilak bryczek :) rownie fajnych :)

eh u mnie na ulicy jakis koles mial impreze ale teraz ma lancera :)

Będąc w Wawie dośc częśto widuję cąlkiem nizle imprezy i dośc sporo EVO..ostatnio np. na górnoslaskiej widziałem całkiem nieźle wypasionego EVO ...

libero podoba ci sie EV???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczje nie :) Wiesz ja wole stare bryki :) Poza tym europejskie :)

Ale jak bym dostal nie pogardze :) 

to kolejne autko jakie bym kupil za miast subaru :) 

w sumie sięnie dziwię że nie przepadasz za tunningiem, w końcu jak jeździć po tych drogach w Wawie?? Jak ktos ma "naleśniki", alumy, jakieś spojlery to chyba na pamięc musi wykuć gdzie jako dziura i jak wtedy szybko jechac, i przspieszać... wszystko mozna pourywac... :lol: Do etgo jak wykuc na pamięc , te wszystkie dziury :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piratez nie wiem jak mozesz  mitsubishi porownywac do ferrari :lol: Gwarantuje ci ze jakby staly obok siebie  to evo 7 i powiedzmy ferrari 360 modena ( obecnie  " najtanszy " i najslabszy model :D ) to nawet bys nie spojzal na to evo.. Choc ono tez jest fajne -- ale nie w porownaniu z ferrari.

BTW ostatni model ferrari - ENZO jest nie do <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia .. http://www.fast-autos.net/ferrari/enzopics.html

Przykladow  super aut jest naprawde  duuuzo i raczej maly jest sens spierania sie co lepsze :)

a ja ci gwarantuje ze na kretej drodze bym wyprzedzil te ferrari i to znacznie. Zreszta ja nie porownuje te samochdy tylko mowie ze mitsubishi ma lepsze zawieszenie i uklad hamulcowy od ferrari. Polecam lektore najnowszego auto sukcesu gdzie jest porownanie lancera i imprezy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh ale i tak nie ma nic piekniejszego jak piekna kobieta i oldtimer :)

ale ta 1 wcale nie jest piekna - wyglada jakby spala caly czas na brzuchu albo jakby po niej walec przejechal :lol:

Tu sie zgodze :) Ale tez nie jest wstretnym ochydnym pasztetem :) powiedzmy wybija sie ponad przecietna :)

Mam tez cos dla ciebie benek :D

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh ale i tak nie ma nic piekniejszego jak piekna kobieta i oldtimer :)

ale ta 1 wcale nie jest piekna - wyglada jakby spala caly czas na brzuchu albo jakby po niej walec przejechal :lol:

Tu sie zgodze :) Ale tez nie jest wstretnym ochydnym pasztetem :) powiedzmy wybija sie ponad przecietna :)

Mam tez cos dla ciebie benek :D

Dołączona grafika

Ja bym jej kurna dal zakładac buty na obcasach na pieknie polakierowana maske, wystarczy ju z jak mi jedna zderzaczek butkami podrapał.. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zostawiacie mi wyboru :lol:

Jehle Super Artemis

pojemnosc silnika 6.5 l

moc 1000 KM 8O

prdkosc max 400 km/h (250 mph)

przyspieszenie (0-100) 3.1 s 8O (jak na motorze scigaczu)

___

Dołączona grafika

sorry za slaba fotke ale lepszej nie znalazlem

czekam az ktos pobije to cacko - tylko dawajcie fury dopuszczone do ruchu drogowego :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mowie o corvettce :)

Wiesz dla mnie wszystko co nowe to fe :) Ale ten twoj mam fajny silnik :) Tylko dlatego mi sie podoba :) Bo wizualnie to taki sobie :)

Wlasnie wpojemnosci to moze pobic kazda lepsza amerykanska bryka :) sa takie co maja po 8l :)

W koniach to bedzie ciezko :) porshe jakies starsze mialy po 600 :) moja wiedza w tym temacie jest dos niewielka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ja cos pisalem ze ma ?

Napisalem ze za te pieniadze to wmiare szybka bryka :) A przedewszystkim bespieczna :) 

Ale coz pewnych spraw osoby nie milujace danej marki nie sa wstanie pojac :) 

To jest moje skromne i dosc realne mazenie :) 

::

FOTO

::

...

khem, wygląda trochę jak karawan pogrzebowy... zwłaszca jeśli by zakryć tył... - ale może to zdjęcie jest troche kijowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi