libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Na pewno saab ma mniej wspólnego ze sportem niz ford. jesli mówilibysmy o przemysle lotniczym to inna sprawa... A czy ja cos pisalem ze ma ? Napisalem ze za te pieniadze to wmiare szybka bryka :) A przedewszystkim bespieczna :) Ale coz pewnych spraw osoby nie milujace danej marki nie sa wstanie pojac :) To jest moje skromne i dosc realne mazenie :) I nie podniecam sie czyms co jest tak odlegle ja moja starosc :) Ale najbardziej kreci mnie ta opcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Fajne są stare bryczki, ale mnie kręci :twisted: Subaru Impreza :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 sabiki maja swietne wyposarzenie. nawet te stare z 84 roku... ta druga opcja tez mi sie podaba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Fajne są stare bryczki, ale mnie kręci :twisted: Subaru Impreza :twisted: . mówisz oczywiscie o modelu tym z 211 ps bo te zwykłe to w ogóle mnie nie kręcą... koles mial , potem sprzedal kuzajowi (jeszcze wtedy nikt nie wiedzial kto to jest) a teraz koles się chwali że kuzaj na jego aucie tak nauczyl się jeżdźić, gdyby nie jego impreza to.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja za cene takiej imprezy to bym wolal kupic kilak bryczek :) rownie fajnych :) eh u mnie na ulicy jakis koles mial impreze ale teraz ma lancera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja za cene takiej imprezy to bym wolal kupic kilak bryczek :) rownie fajnych :) eh u mnie na ulicy jakis koles mial impreze ale teraz ma lancera :) Będąc w Wawie dośc częśto widuję cąlkiem nizle imprezy i dośc sporo EVO..ostatnio np. na górnoslaskiej widziałem całkiem nieźle wypasionego EVO ... libero podoba ci sie EV??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 raczje nie :) Wiesz ja wole stare bryki :) Poza tym europejskie :) Ale jak bym dostal nie pogardze :) to kolejne autko jakie bym kupil za miast subaru :) [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 raczje nie :) Wiesz ja wole stare bryki :) Poza tym europejskie :) Ale jak bym dostal nie pogardze :) to kolejne autko jakie bym kupil za miast subaru :) w sumie sięnie dziwię że nie przepadasz za tunningiem, w końcu jak jeździć po tych drogach w Wawie?? Jak ktos ma "naleśniki", alumy, jakieś spojlery to chyba na pamięc musi wykuć gdzie jako dziura i jak wtedy szybko jechac, i przspieszać... wszystko mozna pourywac... :lol: Do etgo jak wykuc na pamięc , te wszystkie dziury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Piratez nie wiem jak mozesz mitsubishi porownywac do ferrari :lol: Gwarantuje ci ze jakby staly obok siebie to evo 7 i powiedzmy ferrari 360 modena ( obecnie " najtanszy " i najslabszy model :D ) to nawet bys nie spojzal na to evo.. Choc ono tez jest fajne -- ale nie w porownaniu z ferrari. BTW ostatni model ferrari - ENZO jest nie do <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia .. http://www.fast-autos.net/ferrari/enzopics.html Przykladow super aut jest naprawde duuuzo i raczej maly jest sens spierania sie co lepsze :) a ja ci gwarantuje ze na kretej drodze bym wyprzedzil te ferrari i to znacznie. Zreszta ja nie porownuje te samochdy tylko mowie ze mitsubishi ma lepsze zawieszenie i uklad hamulcowy od ferrari. Polecam lektore najnowszego auto sukcesu gdzie jest porownanie lancera i imprezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 eh ale i tak nie ma nic piekniejszego jak piekna kobieta i oldtimer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 eh ale i tak nie ma nic piekniejszego jak piekna kobieta i oldtimer :)ale ta 1 wcale nie jest piekna - wyglada jakby spala caly czas na brzuchu albo jakby po niej walec przejechal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 eh ale i tak nie ma nic piekniejszego jak piekna kobieta i oldtimer :)ale ta 1 wcale nie jest piekna - wyglada jakby spala caly czas na brzuchu albo jakby po niej walec przejechal :lol: Tu sie zgodze :) Ale tez nie jest wstretnym ochydnym pasztetem :) powiedzmy wybija sie ponad przecietna :) Mam tez cos dla ciebie benek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 eh ale i tak nie ma nic piekniejszego jak piekna kobieta i oldtimer :)ale ta 1 wcale nie jest piekna - wyglada jakby spala caly czas na brzuchu albo jakby po niej walec przejechal :lol: Tu sie zgodze :) Ale tez nie jest wstretnym ochydnym pasztetem :) powiedzmy wybija sie ponad przecietna :) Mam tez cos dla ciebie benek :D Ja bym jej kurna dal zakładac buty na obcasach na pieknie polakierowana maske, wystarczy ju z jak mi jedna zderzaczek butkami podrapał.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ona nie ma obcasow :) Ale zobacz jakie ma paznokcie :) napewnoc cos zdrapala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a tu jeszcze 1 sportowa maszynka Forda Ford RS 200 (1985) ___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 o jaki paszkwil :D Moze i sportowy ale ochydny !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a tu jeszcze 1 sportowa maszynka Forda Ford RS 200 (1985) ___ to jest rs 200 (jakas chyba amerykanska wersja.. 8O )?? widzialem rs 2000 ale byly w zwykłej budzie.. mi to autko bardzo przypomina LOTUSA ELAN SE[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 jak lubisz brytyjskie furki to powinienies zobaczyc galerie AstonMartin'ow - IMHO fajniejsze niz Jaguar'y np seria Virage ___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 dobra dodaje jeszcze jeden fajny samochod i na razie koniec - bo jescze powiecie ze jestem maniakiem :lol: AC Cobra 427 ___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dobra jak tak to ja tez wzuce kilka moich typow :) eh na raze koniec :) CDN. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Gdzieś tam ktoś coś pisał o Mitsubishi Lancer evo 7 :D :!: :?: też mi się bardzo podoba :D :!: zdjęcie: grrr :twisted: ...ale to musi zapierdzielać [280km] :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nie to musi miec kopa ! Ten spojler z tylu to do ciagniecia jak sie zepsuje ?Buhaha :) rok produkcji 1957 pojemnosć skokowa: 347CI (5690 ccm) moc: 270KM przyspieszenie: 0 60 mph = 8,3 sek. Vmax = 210/230 km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nie zostawiacie mi wyboru :lol: Jehle Super Artemis pojemnosc silnika 6.5 l moc 1000 KM 8O prdkosc max 400 km/h (250 mph) przyspieszenie (0-100) 3.1 s 8O (jak na motorze scigaczu) ___ sorry za slaba fotke ale lepszej nie znalazlem czekam az ktos pobije to cacko - tylko dawajcie fury dopuszczone do ruchu drogowego :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ... to zlookajcie to :twisted: !!! [jak wracałem z wakacji to widziałem taką brykę tylko czerwoną pod Łodzią, jak to brzmi taka V8 na żywo !!! :twisted: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ... to zlookajcie to :twisted: !!!"moj" (chcialbym) Jehle Super Artemis (z postu przed chwila) bardziej wyczesany - pod wzgledem osiagow 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 e tam plastikowy syf ! :) Benek fajna bryczka :) Ciekawe ile pali na 100 :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 e tam plastikowy syf ! :)mam nadzieje ze nie mowisz o Jehle :) bo on tez z "plastiku" na ramie aluminiowej (o ile dobrze pamietam) Benek fajna bryczka :) Ciekawe ile pali na 100 :) hehe jak sobie kupie i pojezdze to powiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nie mowie o corvettce :) Wiesz dla mnie wszystko co nowe to fe :) Ale ten twoj mam fajny silnik :) Tylko dlatego mi sie podoba :) Bo wizualnie to taki sobie :) Wlasnie wpojemnosci to moze pobic kazda lepsza amerykanska bryka :) sa takie co maja po 8l :) W koniach to bedzie ciezko :) porshe jakies starsze mialy po 600 :) moja wiedza w tym temacie jest dos niewielka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Aghhh, Mustang '60 to jest to - gdybym tylko miał kasiorke... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A czy ja cos pisalem ze ma ? Napisalem ze za te pieniadze to wmiare szybka bryka :) A przedewszystkim bespieczna :) Ale coz pewnych spraw osoby nie milujace danej marki nie sa wstanie pojac :) To jest moje skromne i dosc realne mazenie :) :: FOTO :: ... khem, wygląda trochę jak karawan pogrzebowy... zwłaszca jeśli by zakryć tył... - ale może to zdjęcie jest troche kijowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...