MacieX Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ktoś pogrywa ... ? pamiętam jak dawno temu to włączyłem i przeszedłem grę słuchając szmaty Tedego ... tak więc owy motor w grze jest dla mnie z jednym kojarzony. Jeśli ktoś gra i interesuje się modami czy czymś w tym stylu... moze polaczymy sily i zrobimy cos wspolnie... mega mod :) Gra popularna ze hey... az wierzyc sie nie chce ze taki archaizm jest nadal na topie, ale przeciez o fizyce z gry kraza juz mity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 gralem, przeszedlem kilka razy, potem zobaczylem demka na necie i przestalem grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja gralem, ale tylkow demko przeszedlem te 19 leveli co bylo w demku, ale teraz poszukuje pelnej wersji bo w niej jest chyba czterdzieci pare lub piecdziesiat pare leveli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja przeszedlem cala w 100% i mi sie znudzilo :) ps. polecam moda z motorem do trailu duzo fajniej sie jezdzi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 cioralismy w to cos jeszcze w teknikum na pracowni elek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Przeszedlem to za wielkie slowo. Trzeba grac chyba z miesiac dzien w dzien zeby wszystkie plansze przejsc. Gracze robili tyle plansz, ze nie sposob tego zliczyc. Powstawaly i powstawaly, pewnie kilkaset :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 pweni chodzi o wszytskie jakie sa dostepne w grze bez zadnych dodatkowych funworków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ja przeszedlem cala w 100% i mi sie znudzilo :) Ja dokladnie tak samo, co nie zmienia faktu ze bylo sie trzeba troche pomeczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_t2 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 hmmmm.... ja tez w tą grę grałem i mi sie podobała sie nawet kiedyś... hehe nawet przeszłem <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 przeszedłem prawie całą :) gierka wciągała jak nic. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 gierka lux :) pamietam jak z qmplami przycinalismy na informatyce to byly czasy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Male a cieszy.Jezeli chodzi o mnie to raczej przyjemnosc z grania w elastomanie czerpalem siedzac przy kompie z kumplami kiedy smialismy sie w nieboglosy jezdzac motorkiem i robiac rozne akrobacje.Teraz juz mnie nie pociaga ta gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Hehe.. ja grałem, przeszedlem.. nawet fajne ;) Ogólnie fajnie wymyślone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Elastomania to fachowa gierka, byla jeszcze podobna o trialu - pamieta ktos tytul ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Elastomania rzeczywiscie rulz :] a o tym trialu to chyba Trial Bike czy cos takiego, w tej gierce trzeba bardziej sie nagimnastykowac (wjezdzanie na opony i inne przeszkody) a kto gral w pierwsza czesc Elastomanii czyli ACROSS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 demo przeszedlem bo tylko demo udalo mi sie dorwac...gra wybitna jak na swoja prostote:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 byla jeszcze podobna o trialu - pamieta ktos tytul ? Trial Bike Pro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tu mozna sciagnac trial bike http://www.pcnet-online.com/downloads/trialbike.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tylko trial jest do pupy bo podzielony na trening i na druga czesc (dokladnie juz nie pamietam), no i malo plansz jest :P elastomania go ownz bo byla wczesniej i wogole ^__^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jep to Trial Bike, thx za odpowiedz. Obie gierki sa lajtowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja tam wole bardziej od elastomanii Trial Bike Pro zajefajna gierka tylko troche krotsza.....ale lepszy jest model samej jazdy...polecam kazdemu....a skad pobrac.....hmmmm...demko z netu ale pelną wersje.....nie napisze bo nie chce dostac bana...ale calosc zajmuje 13mega dodam ze mozna grac onnline...........albo pobrac sobie na dysk......oddzielną pelną wersje http://www.miniclip.com/trialbikepro.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Kiedyś grałem w tą gierke, ale już się troche znudziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Archeolog ? n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Archeolog ? n/c 1365472[/snapback] Sorry ale niewiem co to ma znaczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ale upierdliwiec z Ciebie, nie wiem czemu ale mam przeczucie, że Twoja kariera na forum skończy się bardzo szybko :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Kolejny odkopany temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenixthx Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 chyba przynajmniej polowa z was wie co tp za gierka :P ale ja mam taki problem ZE SIE WLACZYC NIE CHCE !! !! !! :/ wlaczala sie az w pewnego razu wlaczam moja ulubiona gierke a tu sie wylacza i nawet zadnego komunikatu nie pokaze :( zadnych sterow nie instalowalem :( moze ktos mial taki problem i jakos go rozwiazal :huh: z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zainstaluj jeszcze raz i po problemie, miałem coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a wlaczasz ja pod winxp ? sproboj pod win 98 /// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a wlaczasz ja pod winxp 1596298[/snapback] Pod XP dział bo sobie w nią gram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...