Skocz do zawartości
Gość

6CD -> 1 DVD+R ???

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

nie wiedziałem gdzie umieścić ten topić więc umieszczam go tu a więc do rzeczy:

Chcę wypalić sobie BG+dodatek na DVD i ty mam pytanie czy jest taka możliwość jeżeli tak to jak to zrobić i czy tak wypalona girka będzie chodzić normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie można by zrobić np tak: przepalam płyte cd z grą na dvd (np cloneCD) biorę następną płyte cd i tak wszystkie bezpośrednio zrzucam na dvd do głównego katalogu z płytą, a następnie gdy przy instalacji gierki gra poprosi o następną płytę to poprostu będę klikał ok bo ta płyta jest już w danym napędzie. Możliwe to to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

niektore gry, takie jak ut2k3 i 2k4 na kilku cd to wystarczy pozgrywac zawartosc wszystkich cd'kow to jednego folderu i potem to normalnie wypalic i smiga...

ale nie wiem jak to jest z BG

No właśnie skoro UT tak działa to co stoi na przeszkodzie aby BG nie mógł tak działać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jeżeli gra ma zabezpiecznia i wymaga płyty podczas działania to nie bedzie działała po nagraniu w taki sposób, jezeli nie ma to nie powinno byc problemu.

Gra wymaga płyty ale istnieje takie coś jak nocd więc dla mnie to żaden problem a zabazpieczenia to można ominąć więc chyba powinno być wszystko ok.

P.S. Żeby nie było niedomówień wypalam sobie kopie zapasową z orginału który posiadam nie ma żadnego piratowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi