Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Yo nie wiedziałem gdzie umieścić ten topić więc umieszczam go tu a więc do rzeczy: Chcę wypalić sobie BG+dodatek na DVD i ty mam pytanie czy jest taka możliwość jeżeli tak to jak to zrobić i czy tak wypalona girka będzie chodzić normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 mozesz wypalić same obrazy tych płyt jako pliki. Potem bedziesz je po kolei montował np. deamonem i instalował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 A nie można by zrobić np tak: przepalam płyte cd z grą na dvd (np cloneCD) biorę następną płyte cd i tak wszystkie bezpośrednio zrzucam na dvd do głównego katalogu z płytą, a następnie gdy przy instalacji gierki gra poprosi o następną płytę to poprostu będę klikał ok bo ta płyta jest już w danym napędzie. Możliwe to to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Raczej na 100% to jets nie mozliwe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 niektore gry, takie jak ut2k3 i 2k4 na kilku cd to wystarczy pozgrywac zawartosc wszystkich cd'kow to jednego folderu i potem to normalnie wypalic i smiga... ale nie wiem jak to jest z BG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 niektore gry, takie jak ut2k3 i 2k4 na kilku cd to wystarczy pozgrywac zawartosc wszystkich cd'kow to jednego folderu i potem to normalnie wypalic i smiga... ale nie wiem jak to jest z BG No właśnie skoro UT tak działa to co stoi na przeszkodzie aby BG nie mógł tak działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 bg chyba sie da; pamietam ze tam na kazdej plytce byl tylko jenden ktalog w stylu cd1 itp; wiec chyba sie da; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Jeżeli gra ma zabezpiecznia i wymaga płyty podczas działania to nie bedzie działała po nagraniu w taki sposób, jezeli nie ma to nie powinno byc problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Jeżeli gra ma zabezpiecznia i wymaga płyty podczas działania to nie bedzie działała po nagraniu w taki sposób, jezeli nie ma to nie powinno byc problemu. Gra wymaga płyty ale istnieje takie coś jak nocd więc dla mnie to żaden problem a zabazpieczenia to można ominąć więc chyba powinno być wszystko ok. P.S. Żeby nie było niedomówień wypalam sobie kopie zapasową z orginału który posiadam nie ma żadnego piratowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...