tobi4sz Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 cze, mam pytanie, czy jak będe jechał na maxymalnym odsiwezaniu to moze mi sie cos stac z monitorem ? lub szybko sie "zuzyje"...... ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_T Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 czasami tak jest ze moze sie spalic ale kiedys to sie zuzyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Z doświadczenia wiem, że układ odchylenia poziomego (porządny) katowany do granic nie pociągnie dłużej niż jakieś 4-5 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zalezy jakie u Ciebie jest to maxymalne odsw., bo przeciez nie zawsze trzeba od razu ustawaic na 105Hz. Oczywiscie mowie teoretycznie, bo jesli masz 85Hz, to juz jedank powinienes miec na maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 maxymalne przy 1024x768 to 100hz a ajde na 85 :] a zobaczcue wybpiwedz tego gostka http://board.counter-strike.pl/viewtopic.p...er=asc&start=15 wypowiedz mentora :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Szczerze mowiac, to ja uzywam na 1024*768 100Hz i sie bardzo nie przjmuje, bo moj Philips ma 36 mies gwar. A zreszta wg mnie to producenci robiac juz monitor z tak duzym odswiezaniem, to raczej musza zadbac o to aby sie nie popsulo to po jakims czasie ze wzgledu na takie odswiezanie, bo po co by to wtedy wogole robili jakby sie mialo psuc? Ale to tylko moje zdanie. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...