pio Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Czy ktoś wie jaki darmowy soft usunie mi banery reklamowe pojawiające się np. na stronach Wiadomości Onetu? Próbowałem darmowych programów: Pop-up Stopper, PopThis, KillaFing, ale żaden nie potrafi wyłaczyć tego cholerstwa. Najgorsze jest to że ten baner po wyłaczeniu go ręcznie powraca. Podkreślam, że interesuje mnie tylko darmowy soft, bo korzystam z internetu w pracy, a szef nie zgodzi się na zakup dodatkowego oprogramowania. Czekam na propozycje i pozdrawiam forumowiczów. Ps. Gdyby ktoś chciał zobaczyć co to za bener to dodam, że pojawiają się one na losowo wybranych stronach (nie na każdej) podczas ich przeglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Czy ktoś wie jaki darmowy soft usunie mi banery reklamowe pojawiające się np. na stronach Wiadomości Onetu? Próbowałem darmowych programów: Pop-up Stopper, PopThis, KillaFing, ale żaden nie potrafi wyłaczyć tego cholerstwa. Najgorsze jest to że ten baner po wyłaczeniu go ręcznie powraca. Podkreślam, że interesuje mnie tylko darmowy soft, bo korzystam z internetu w pracy, a szef nie zgodzi się na zakup dodatkowego oprogramowania. Czekam na propozycje i pozdrawiam forumowiczów. Ps. Gdyby ktoś chciał zobaczyć co to za bener to dodam, że pojawiają się one na losowo wybranych stronach (nie na każdej) podczas ich przeglądania. Mozilla PL i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Popup blockera mozesz sobie zaintalowac , czy jakos tak . Opera i inne "lepsze" przegladarki maja wbudowane takie rzeczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Na onecie pojawły się ostatnio pop-up'y których nawet opera nie potrafi zablokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zainstaluj FireFox'a i będzie po problemie. Rewelacyjna przeglądarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Dokładnie. Firefox radzi sobie nawet z tymi popup'ami, których Opera nie blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Dokładnie. Firefox radzi sobie nawet z tymi popup'ami, których Opera nie blokuje. dokladnie tak samo jak mozilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hmm.. na www.chip.pl poszukaj ... osobiscie uzywam PopUpCop w wersji trial :) blokuje wszystko :) http://www.popupcop.com/PopUpCop.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...