Skocz do zawartości
pio

DenerwujÄ…ce pop-up'y na Onecie

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś wie jaki darmowy soft usunie mi banery reklamowe pojawiające się np. na stronach Wiadomości Onetu? Próbowałem darmowych programów: Pop-up Stopper, PopThis, KillaFing, ale żaden nie potrafi wyłaczyć tego cholerstwa. Najgorsze jest to że ten baner po wyłaczeniu go ręcznie powraca. Podkreślam, że interesuje mnie tylko darmowy soft, bo korzystam z internetu w pracy, a szef nie zgodzi się na zakup dodatkowego oprogramowania. Czekam na propozycje i pozdrawiam forumowiczów.

Ps. Gdyby ktoś chciał zobaczyć co to za bener to dodam, że pojawiają się one na losowo wybranych stronach (nie na każdej) podczas ich przeglądania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie jaki darmowy soft usunie mi banery reklamowe pojawiające się np. na stronach Wiadomości Onetu? Próbowałem  darmowych programów: Pop-up Stopper, PopThis, KillaFing, ale żaden nie potrafi wyłaczyć tego cholerstwa. Najgorsze jest to że ten baner po wyłaczeniu go ręcznie powraca. Podkreślam, że interesuje mnie tylko darmowy soft, bo korzystam z internetu w pracy, a szef nie zgodzi się na zakup dodatkowego oprogramowania. Czekam na propozycje i pozdrawiam forumowiczów.

Ps. Gdyby ktoś chciał zobaczyć co to za bener to dodam, że pojawiają się one na losowo wybranych stronach (nie na każdej) podczas ich przeglądania.

Mozilla PL

i po problemie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi