Skocz do zawartości
fuxmen

Seti@home na boinc - zaczęlo się

Rekomendowane odpowiedzi

Wie ktoś czemu nie moge połączyć kompa w statach po zmianie procka. Nie moge morga dać i mam dwa te same kompy ale z innymi procami... Jakieś sugestie.

wlasnie tez szuaklem ostatnio jak to rozwiazac

i chyba sie nie da

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś czemu nie moge połączyć kompa w statach po zmianie procka. Nie moge morga dać i mam dwa te same kompy ale z innymi procami... Jakieś sugestie.

i chyba sie nie da

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i chyba sie nie da

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi po wznowieniu liczenia w BONICu komp na Duronie zaczął liczyć na starym hoscie a Bartek za nic nie odpalił (to ten co ma najmniej RAC) musiałem stworzyć nowy host.

Innym razem jak podkręciłem Bartka to tam w ameryce stworzył się jak by nowy komp co liczy dla mnie i mam 4 kompy, a liczą tylko dwa.

Ale zbytnio nie wnikam o co wtym bryzka, szkoda czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to mam mniej wiecej tak: loguje sie na swoje konto, tzn na konto space conquerors :lol: , i znajduje swoj nr hosta, powiedzmy 370035, na ten numer, pokazuja mi sie moje statsy, kiedy klikne merge this host, pokazuje mi sie lista host do polaczenia, tam zaznaczam drugi host i daje merge , czy ok czy jakos tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak działa u innych :), będzie czas to też pokombinuję.

Ja se tu patrzę a Tweak po okresie braku wzrostu Recent average credit, znowu kopnął się trochę w górę.

Śrenia teamu ponad 6600 oby tak dalej, tak by wejść na stronę by móc obserwować FLAMASTERKI ;) znaczy się zaprzyjaźniony zespół BARWKOM.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak działa u innych :), będzie czas to też pokombinuję.

Ja se tu patrzę a Tweak po okresie braku wzrostu Recent average credit, znowu kopnął się trochę w górę.

Śrenia teamu ponad 6600 oby tak dalej, tak by wejść na stronę by móc obserwować FLAMASTERKI ;) znaczy się zaprzyjaźniony zespół BARWKOM.

Pozdrawiam

już nie BARWKOMP tylko Boinc InfoPC&Barwkomp - tak sie teraz nazywa team 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cactus - wiesz przy takiej różnicy przyrostu ciężko liczyć na "walkę" ta raczej ciekawie by wyglądała przy porównaniu wykresu przyrostu Conquerów, Spidera i Olsztynian :D w końcu ^ jest podobny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i Stało sie.

druzynka przeroczyła 100 000 a mój komp 25 000

z racji tego ze że przez swieta spadło rac druzynki trzeba było "dozucić do pieca"

by troche podrosło :D (bo admin zaspał)

EDIT

wiecie moze jak sie zwie program do robienia statystyk którego uzywa Dizzy i społka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

dawno mnie tu nie było, ale szkoła i wogóle, z naszą grupą jest troche lepiej ale gdzie tam do jakiś 1000k/day ja licze ile moge chociaż mam pogróżki od starych ze mi kable zabierą od kompa jak bede na noc zostawial :D :D

jak juz tarpaN pisal przekroczyliśmy 100k i myśle ze do 200k dobijemy szybciej niz do 100K trzeba tylko ludzizalatwic którzy będą liczyć a nie sie opierdzielać ::D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W seti tweak jest na 3 miejscu

w całym boinc jest na 4 "niewiele" przed nami jest inny team polnad.

Po ostatnim rozłamie w barwkompie moze sie zrobic ciekawie jeszcze jeden taki rozłam plus odejscie kilku userów do licznia predictora i moze ich miniemy za rok :D

PS jak widze sprawa flagi teamu utkneła w miejscu :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tylko kto ma sie zglosic

moze snap <_<

flagi teamu nie ma i pewnie nie bedzie dlatego dzisiaj zaczalem sie zastanawiac czy nie liczyc czegos innego :rolleyes:

1245496[/snapback]

ktokolwiek to może zrobić

wystarczy podać nazwę teamu i ID (wasze ID 30388)

ponadto po co macie rezygnować - w tym tygodniu byliście lepsi od Boinc InfoPC&Barwkomp - macie 2 miejsce w Polsce jeśli chodzi o przyrost tygodniowy w SETI

lepiej niech ktoś się dogada ze Snapem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...